Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


28.-31.10.2021 CAIO PAU (FRA) Kuulumisia kisapaikalta 1

Talvikki Järvinen ja Danser T kauden viimeisessä koitoksessa Ranskassa

Kilpailut käynnistyvät huomenna koulukokeella, jossa Talvikki starttaa klo 10.08 paikallista aikaa. Tänään valjakko on läpäissyt hevostarkastuksen ja tutustunut kilpailuareenaan. Tarkkuuskoe ajetaan lauantaina ja maraton sunnuntaina.

Talvikin kisamatka alkoi jo kolme viikkoa sitten kun Danser T pakattiin autoon suuntana Hollanti ja valmentaja Rudolf Pestmanin talli. Siellä valjakko treenasi hienoissa puitteissa reilun viikon ennen kuin matka jatkui kohti Pauta. Valmistautumisaikaan mahtui myös valmennus Rudolfin oman valmentajan, Hergen van Hallin kanssa. Tiimi pääsi maanantaina perille kisapaikalle. Matkaan mahtui myös jännittäviä käänteitä kun hevosautosta puhkesi eturengas moottoritiellä. Avuliaiden paikallisten siivittämänä matka pääsi kuitenkin nopeasti jatkumaan.

Nyt tiimi on tutustunut rauhassa kisapaikkaan ja tehnyt viimeiset valmistelut. Tällä kertaa matkassa on mukana Talvikin ja Danser T:n, eli Tanen lisäksi hoitaja Miia Vallema ja groomina toimii hollantilainen Marijke Tilman.

Talvikki kertoi kisakuulumisia tältä päivältä hieman mietteliäänä. – Täytyy kyllä sanoa, että odotukset eivät ole kovin korkealla tämän päiväisen areenaan tutustumisen jälkeen. Tane oli todella jännittynyt. Toivotaan huomiselle ihmettä tapahtuvaksi.

Koulukokeen lähtölista torstai 28.10.2021

Linkkejä

Vet-check: Danser T ja Talvikki Järvinen, hevostarkastus läpäisty. Kuvaaja Team Danser T

2021/2810j1.txt · Viimeksi muutettu: 2021/10/27 21:51 / oiv