Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Vastuuvapaus koskien valjakko.net sivuja.

Valjakko.net sivut ovat Otto Vainion (otto@valjakko.net) henkilökohtaisesti ylläpitämät ja omistamat

Vaikka sivuilla pyritään julkaisemaan valjakkojaoston ilmoitukset ja tiedotteet, niin sivujen linja ei välttämättä edusta valjakkojaoston tai SRL:n ”virallista” linjaa.

Kaikki virallinen SRL:ää, ja valjakkoajoa koskeva tieto julkaistaan SRL:n nettisivuilla. www.ratsastus.fi Sama tieto pyritään myös julkaisemaan täällä.

Ylläolevasta johtuen. Jos sivuilta puuttuu jokin tieto niin, se ei tarkoita sitä että tietoa ei olisi julkaistu. En ota mitään vastuuta vääristä tai puuttuvista tiedoista sivuille. Virheelliset tiedot pyrin korjaamaan, kun saan niistä tiedon. Tiedon puuttuminen voi johtua siitä, että olen poissa koneen ulottuvilta, en ole saanut tietoa tai en ole vain jaksanut/ehtinyt sitä tänne päivittää.

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.

t. Otto

tietoja_sivuista.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)