Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ulkomailla KANSALLISISSA luokissa kilpailleet valjakot huomio!

SRL tiedottaa

Vuoden vaihde lähenee, ja pyrkimys on, että saisimme sekä kansallisista että kansainvälisista kilpailuista tulokset tallennettua KIPAan ennen tammikuuta mahdollisimman täydellisinä.

  • KV-kilpailuista liitto kerää tuloslistat ja tallentaa tiedot KIPAan.

mutta…

  • Ulkomailla KANSALLISISSA luokissa kilpailleet ratsastajat

Kilpailijan tulee toimittaa vuoden 2011 ulkomailla ratsastettujen kansallisten luokkien viralliset tuloslistat Suomen Ratsastajainliitttoon joulukuun aikana. Tuloslistasta tulee selvästi käydä ilmi, millä tasolla luokka on ratsastettu ja montako sijoittunutta luokassa on.
Vaihtoehtoisesti kilpailija voi pyytää kyseisen maan liitosta koosteen omista tuloksistaan vuodelta 2011. Listasta on käytävä selkeästi ilmi millä tasolla luokka on ratsastettu ja onko kyseessä ollut sijoitus.
Ranking-pisteet lasketaan vain sijoituksista. Ranking-piste taulukon löydät SRL:n nettisivuilta: www.ratsastus.fi → kilpailut → tulokset → ranking-pistetaulukko
Pisteet lasketaan vain SRL:n jäsenille, sekä rekisteröidyille hevosille.

Toivottavaa on, että tulokset toimitettaisiin joulukuun aikana yhtenä nippuna. Ulkomaan tuloslistat on toimitettava SRL:n toimistolle viimeistään 31.1.2012. Tämän jälkeen toimitettuja listoja ei huomoida pisteitä laskettaessa.

Minttu

ps. olen lomalla 1.1. - 8.2.2012 välisen ajan, ja lopulliset ranking-listat julkaistaan mahdollisimman pikaisesti lomani jälkeen

2011/rankingtietoa.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)