Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


KV-kilpailijoille muistutukseksi

KAIKKI ILMOITTAUTUMISET KIPAN KAUTTA

Vain ja ainoastaan KIPAan ajoissa tehdyt ilmoittautumiset huomioidaan, kun suomalaisia ratsukoita ilmoitetaan kansainvälisiin kilpailuihin. Seuraa sähköpostiasi, sieltä löytyy aina loppuviikosta seuraavan viikon entryjen päivämäärät. On ratsastajan vastuulla huolehtia siitä, että ilmoittautuminen löytyy KIPAsta ajallaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä:

  • merkitse ilmoittautumislomakkeelle info kenttään, millä tasolla kilpailet (CSI-Am/CIC3*/CDI-W/jne)
  • merkitse myös mikäli tarvitset autollesi sähköpaikan/extra varustekarsinan/tai haluat informoidan järjestäjää jostain muusta erityisjärjestelystä

Tämä helpottaa SRL:n sekä kilpailunjärjestäjän työtä. Puutteellisia ilmoittautumisia ei huomoida. Toivon mukaan saadaan myös tämän vuoden aikana ”pikkulajit” mukaan tähän KIPAn kautta toimivaan ilmoittautumisjärjestelmään.

PERUUTUKSET DEFINITE ENTRY:n JÄLKEEN

Muistattehan, että kilpailun järjestäjällä on oikeus laskuttaa definite entryn jälkeen tehdyistä peruutuksista. Ratsastaja vastaa näistä kuluista. Eläinlääkärin-/lääkärintodistus tulee toimittaa aina mikäli ratsastaja peruuttaa osallistumisensa definite entryn jälkeen.

SRL:n KILPAILUNUMERON MYÖNTÄMINEN – lähtömaan terveystodistus vaaditaan

SRL-kilpailunumero myönnetään hevoselle, jota ei haluta rekisteröidä Suomen Hippokseen ja jolla on virallinen EU-passi sekä lähtömaan terveystodistus . SRL suosittelee kuitenkin kaikkien hevosten rekisteröintiä Suomen Hippokseen. Kilpailunumero anotaan lomakkeella, joka löytyy SRL:n nettisivuilta (www.ratsastus.fi → materiaalit → lomakkeet). Toimita hevosen passi, terveystodistus ja anomislomake Suomen Ratsastajainliittoon. SRL-numeron hinta on 100 euroa ja se sisältää hevosen vuosimaksun kuluvalle kaudelle.

Evira on kiristänyt tuontihevosten valvontaa: http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/tuonti_ja_vienti/eu-jasenmaat__norja_ja_sveitsi/hevoselaimet/

http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/tuonti_ja_vienti/eu-jasenmaat__norja_ja_sveitsi/laiton_tuonti/

2012/kvkisainfoa.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)