Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Valjakkoajon aluevalmennus

Aikataulut päivittyvä http://www.hessitalli.fi Seuraile sieltä tarkempia tietoja

Olettehan muistaneet varata majoituksen ja huolehtia maksuista!

Tällä hetkellä 12 ilmoittautunutta.

Ohessa myös alustava aikataulu, ilmoitattehan jos tulee muutoksia

Kaikkien lajien kuivaleiri ja aluevalmennus Ypäjällä 12.-13.1.

Ypäjällä pidetään 12.-13. tammikuuta aluevalmennus ja kuivaleiri este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa. Viikonloppu sisältää 2 päivää valmennusta, luentoja (aiheina hevosten valmennus ja doping) sekä mahdollisesti kuntotestauksen. Ohjeita kuivaleiriläisille

Valmennusten hinnat, este- koulu- ja kenttäratsastus:

aluevalmennettavat 70 euroa liiton a-ja b-renkaaseen kuuluvat 50 euroa Katsastus 30 euroa/tunti, hinta ei sisällä kuivaleiriä.

Hintoihin sisältyy valmennus ja kuivaleiri, ei hevosen tai ratsastajan majoitusta.

Valmennukset maksetaan 7.1. mennessä alueen tilille (Hämeen Ratsastus, tilinumero: 202818-130868). Laita viestiksi ratsastajan nimi, laji ja päiväys, ei viitettä eikä ID-numeroa. Maksun kuitti tulee ottaa mukaan valmennukseen ja esittää valmentajalle. Aluevalmennusmaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Mikäli maksu ei näy tilillä 9.1., valmennuspaikka siirtyy varasijalla oleville ratsukoille.

Valmennuksiin otetaan renkaaseen valitut ratsukot, vapaaksi jääneille paikoille voidaan ottaa katsastettavia, varasijalla olevia ja mahdollisia ylimääräisiä ratsukoita. Koska Ypäjällä on rajoitetusti majoitustilaa, majoitus voidaan tarjota vain valmennuksiin osallistuville ratsastajille ja pienimpien ratsastajien vanhemmille. Ilmoittautuessasi kysy edullisempaa luokkamajoitusta!

Ilmoittautumiset valmennuksiin tehdään lajivastaaville, paitsi kentässä aluesihteerille, viimeistään 3.1. Majoitukset hevosille ja ihmisille tehdään suoraan Hevosopistolle.

valjakkoajo: Heidi Sinda, 040-5861937, valjakko@hessitalli.fi

Hevosten ja ratsastajien majoitukset: Elsa Viitala, 02-7602220, kurssisihteeri@hevosopisto.fi

2008/kuivaleiri1.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)