Tiedote valmennettaville, aluevalmennus ja kuivaleiri Ypäjällä 12.-13.1.2008

Tervetuloa valmennuksiin Ypäjälle!

Tässä tietoa viikonlopun ohjelmasta, hevosten ja ihmisten majoituksista ja muista käytännönasioista. Lue tarkasti läpi, ja tulosta vaikka mukaan.

Valmennukset:

Valmennukset pidetään kolmessa eri maneesissa seuraavasti:

Esteratsastajat menevät lauantaina Opistohallissa ja sunnuntaina Ypäjä-hallissa.
Kenttäratsastajat menevät lauantaina Ypäjä-hallissa ja sunnuntaina Opistohallissa.
Kouluratsastajat menevät kumpanakin päivänä Ypäjä-hallissa.
Valjakot menevät kumpanakin päivänä Haimi-hallissa.

Ypäjä-halli jaetaan väliseinällä puoliksi. Opistohalli on iso estehalli, Ypäjä-halli on IV-tallin yhteydessä sijaitseva halli, ja Haimi-halli on uusi maneesi lähellä III-tallia.

Hevosopiston aluekartta löytyy linkistä: http://www.hevosopisto.fi/dm/file.phtml?id=442

Maneeseissa ei saa hypätä ilman valmentajaa eikä maastoon lähteä ilman valmentajan tai lajivastaavan lupaa. Maastossa ratsastaessasi käytäthän hevosreittejä. Älä ratsasta kevyen liikenteen väylällä ja käytä mieluiten alikulkutunnelia, jos haluat päästä Varsanojantien pohjoispuolelle.

Muu ohjelma:

Valmennettaville on valmennusten lisäksi kuivaleiriohjelmaa, johon kaikkien valmennettavien tulee osallistua.

ohjelma:

lauantaina 18.00 auditorio Liisa Harmo luennoi aiheesta doping
lauantaina 12.30-13.30 auditorio Ben Simonsen luennoi aiheesta määrätietoinen valmentautuminen
sunnuntaina 10.00-11.00 auditorio Ben Simonsen luennoi aiheesta määrätietoinen valmentautuminen
sunnuntaina 10.00 alkaen V-tallin yläkerrassa kuntotestaus
lauantaina 8.00-9.00 ja 12.00-13.00 Ypäjä-halli, istuntademo

Lisäksi lauantaina 9.00 auditoriossa Ben Simonsen luennoi aiheesta valjakkohevosen valmentaminen. Luento on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ben Simonsen luennoi lauantaina ja sunnuntaina saman luennon, joten ratsastusryhmien perusteella jokaisen pitää valita, kumpaan osallistuu. Samoin istuntademo on molemmilla kerroilla sama.

Muista ottaa urheiluvaatteet mukaan kuntotestaukseen!

Lauantain päivällisellä juodaan mitalikahvit aluejoukkuemestaruuksien menestyksen kunniaksi.

Hevosten majoituksista:

Karsinalistat ja ohjeet tallipaikan vuokranneille löytyvät Hevosopiston sivuilta, linkistä:

täältä

Muista ottaa mukaan hevosen rehut!

Ruokailuista:

Ruoka-ajat Ratsumestarissa: aamiainen klo 7-10, lounas klo 11-14, päivällinen klo 16-18, iltapala klo 20-22. Huolehdi että käyt syömässä em. aikoina, käyttämättömiä aterialippuja ei hyvitetä.

Ihmisten majoituksista:

Avaimet majoituksiin saa kurssikeskuksen vastaanotosta. Kurssikeskuksen vastaanotto on avoinna perjantaina klo 13-16, lauantaina klo 8-14 ja sunnuntaina klo 7-13. Mikäli et ole maksanut majoitustasi ennakkoon Hevosopiston pankkitilille, käythän maksamassa em. aikoina. Huoneiden avaimet saa vastaanotosta tai vastaanoton ollessa suljettuna Ratsumestarin keittiöhenkilökunnalta (Ratsumestarin sulkeuduttua Kurssikeskuksen pihassa olevasta punaisesta postilaatikosta). Vastaanoton puhelinnumero on 02 7602 221.

Majoituksen hinta Kurssikeskus/Vanha Koulu/Sireeni/Lumme 28,-/hlö/vrk 2hh:ssa sis aamiaisen ja liinavaatteet, soluissa (Kanerva/Puolukka) 35,-/hlö/vrk. Huoneissa ei ole pyyhkeitä. Karsinapaikat 22,-/vrk sis turvekuivikkeen. Ennakkoon varattavat paketit pe-su 130,- (kurssikeskusmajoitus) tai 145,- (solumajoitus) sis vuodepaikan, karsinan ja ruokailut (4 lämmintä ateriaa, 2 aamu- ja iltapalaa). La-su paketit 75,- (kurssikeskusmajoitus) tai 80,- (solumajoitus) sis vuodepaikan, karsinan ja ruokailut (3 lämmintä ateriaa, aamu- ja iltapalan). Luokkamajoitus 8,-/hlö/vrk, oma patja ja makuupussi mukaan. Pelkät ateriapaketit pe-su 40,- / la-su 30,-

Hevosopiston tiloissa majoittuvat ovat Hämeen Ratsastusjaoston vastuulla. Siksi majoittujat eivät saa poistua Hevosopiston alueelta ilmoittamatta siitä Meija Lahtiselle tai Eva Pajunojalle. Tämä koskee myös täysi-ikäisiä majoittujia.

Luokkamajoittujien tulee ottaa omat patjat ja makuupussit mukaan.

Pidä huolta avaimistasi, jotta et jää ovien ulkopuolelle. Jos niin kuitenkin käy, niin ota yhteyttä Meija Lahtiseen tai Eva Pajunojaan.

Yhteystiedot:

Kouluratsastus: Vesa Ylistalo 050-5146470
Esteratsastus: Eva Pajunoja 040 - 532 31 57
Kenttäratsastus: Meija Lahtinen, 050-3666689
Valjakkoajo: Heidi Sinda 040-5861 937
Hevosopiston majoitusvastaava:

Kaikissa pulmatilanteissa ota yhteyttä Meija Lahtiseen ja Eva Pajunojaan, mihin aikaa vuorokaudesta tahansa! Tallenna heidän numeronsa muistiin!

2008/kuivaleiri1_1.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)