Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Urjala 29.6.2005
HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Urjalan Hevosurheilijoiden järjestämiin kansallisiin valjakkoajokilpailuihin, joissa kilpaillaan myös Hämeen aluemestaruusmitaleista Urjalankylään 1. - 3.7.2005.

KILPAILUPAIKKA
Kilpailut järjestetään Hessi-tallin ympäristössä.

Koulukoe ajetaan perjantaina hiekkapohjaisella kentällä (42* 104 m) eli uudella kentällä. Verryttelyalueena toimii viereinen hiekkapohjainen harjoituskenttä (n. 40 * 80 m) eli vanha kenttä. Verryttelyalueena voi käyttää tallin ympäristössä kulkevia hiekkateitä.

Lauantain kestävyyskoe ajetaan suurimmaksi osaksi Urjalankylän hiekkapohjaisilla teillä. Kaikissa luokissa on kuusi estealuetta. Kilpailussa ei ole vesiestettä. HUOMAA, ETTÄ KYLÄSUONTIE ON SULJETTU MUULTA LIIKENTEELTÄ LA KLO 9.30-15.30!!!

Tarkkuuskoe ajetaan sunnuntaina uudella kentällä. Verryttelyalueena toimii viereinen vanha kenttä, ja myös tallin ympäristön hiekkateillä voi verrytellä.

Radannäyttö perjantaina klo 20.00, kokoontuminen ulkokentällä.

KILPAILUKANSLIA
Kilpailukanslia sijaitsee Hessin tallin maneesin päädyssä. Kanslia on avoinna torstaina 30.6. klo 18 - 20, pe 1.7., la 2.7 ja su 3.7. kanslia avataan klo 8 ja suljetaan noin tunti kilpailun päättymisen jälkeen.

Alueluokkien (1 ja 2) kilpailijoiden tulee esittää kansliassa

  • aluelupa
  • ponin /hevosen rokotustodistus
  • hevosen /ponin vuosimaksutodistus.

Alueluokkien (3 -6) kilpailijoiden tulee esittää kansliassa

  • ajurin kansallinen lupa
  • hevosen kansallinen kilpailukirja
  • ponin /hevosen rokotustodistus
  • hevosen /ponin vuosimaksutodistus.

Molemmissa luokissa groomin tulee vakuutusturvan takia olla SRL:n alaisen ratsastusseuran jäsen ja esitettää kilpailukansliassa jäsenkortti tai jäsenmaksukuitti. Groomin tulee olla 14 vuotta täyttänyt.

LÄHTÖAJAT
Lähtöajat päivitetään myös Hessi-tallin kotisivuille osoitteeseen www.hessitalli.fi.

VALJAKKOTARKASTUS
Aluekilpailuluokan kilpailijat osallistuvat erillisenä pidettävään valjakkotarkastuskilpailuun ennen koulukoetta. Valjakkotarkastus vanhalla kentällä, joka toimii verryttelyalueena. Tarkastus tehdään ennen koulukokeen starttia.

HEVOSTEN TARKASTUS
Hevostarkastus on lauantaina 2.7. klo 9 alkaen maratonin lähtöjärjestyksen mukaisessa järjestyksessä ulkokentällä. Hevoset tulee esittää suitsitettuna ja ilman suojia. Kestävyyskokeen eläinlääkärintarkastus suoritetaan D ja E osuuksien välisellä tauolla.
Sunnuntaina tullessasi tarkkuuskokeen verryttelyyn ilmoittaudu stewardille hevostarkastusta varten. Valmistaudu esittämään esittämään volttikahdeksikko ajaen.

PALKINNOT
Lauantain osakokeiden palkinnot jaetaan illanvieton yhteydessä Kauniston rannassa, jossa yhteinen illanvietto klo 20.00 alkaen. Olethan muistanut varata illalliskortin a 12 €. Maratonosakokeen ja kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan sunnuntaina välittömästi kilpailun jälkeen. Lisäksi Hämeen aluemestaruuskilpailussa ponien ja hevosten voittaja palkitaan loimella ja kolme parasta mitalein. Muistathan ilmoittaa etukäteen millä hevosella kilpailet mestaruudesta, mikäli ajat useampaa hevosta.

MAJOITUS JA RUOKAILUT
Karsinapaikat ovat Hessi-tallin kiinteissä talleissa, Hessi-tallin konekatokseen tai maneesiin rakennetuissa siirtokarsinoissa. Majoitus- ja karsinamaksut suoritetaan kilpailukansliaan. Toivo-koti!!

Hevosautot tullaan sijoittamaan maneesin ympäristöön. Olethan muistanut varata ja maksaa mahdollisen sähköpaikan. Trailerit ja muut kilpailujen aikana käyttämättömät ajoneuvot ajetaan Kyläsuontietä eteenpäin ohi vanhan kentän ja puuston, oikealle niitetylle nurmipellolle.
Torstaina saapuvat, voitte ajaa vanhalle ulkokentälle purkamaan. Perjantaina hevosten purku maneesin ympäristössä. Vaunuja voi säilyttää maneesissa.

Tilojemme vesi on rautapitoista. Mikäli haluat itsellesi kirkkaampaa juomavettä, varaa sitä mukaasi kotoa. Toivomme myös säästeliäisyyttä veden käytössä kilpailupaikalla, jotta kaivon vesi riittää.

ILLANVIETTO
Illanvietto järjestetään Urjalankylän Kaunistossa lauantaina klo 19.00 alkaen. Saunaan pääsee noin klo 17 alkaen. Illalliskortit á 12 € lunastetaan kilpailukansliasta, viimeistään lauantaina klo 15a mennessä. Ajo-ohje: Hessi-tallilta lähdetään vasemmalle Punkalaitumelle, jota ajetaan n. 1 km, jyrkän alamäen jälkeen vasemmalla Kaunisto, jossa myös saunomis- ja uintimahdollisuus.

Menestystä kilpailuun !!

Joitakin yhteystietoja
Kilpailusihteerit Heidi Sinda 040-5861 937
Sanna Mäki-Tuuri040-733 8081
Päätuomari Pentti Palvas 040-8404 951
Koulutuomarit pj Irmeli Palvas 040-5004 951
Marita Törnroth
Kati Honkanen
Ratamestari Pekka Uotila 044-5538 937
Tarkkuusajotuomari Pentti Palvas / Olavi Vainikainen
Kilpailukanslia Jaana Rytky 0400-817 156
Steward Olavi & Pirkko Vainikainen
Tulospalvelu Elina Ristimäki
Eläinlääkäri
Lääkäri
Majoitus/talli Hanne-Leena Tuominen 050-3090 676
Hessi-tallin päivystäjä 050-4658 037
Ihmismajoitus Urjalan leirintäalue 03- 5463484
Myymälä Sari Vilenius

Ajo-ohje: 9-tieltä (Turku-Tampere) ajat Punkalaitumelle päin (tie 230) 3,5 km käännyt vasemmalle Hessi-talli ja Kyläsuontien viitta, josta 300 m maneesin pihaan.

Tulokset ja tunnelmat www.hessitalli.fi

2005/urjalakansallinenkilpailijatiedote.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)