Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


28.-29.9.2024 Syyskisat / YR / Ypäjä Ajurikirje

Ajurikirje 28.-29.9. 2024 Syyskisa

Tervetuloa kilpailemaan Ypäjän Ratsastajien järjestämään kilpailuun Hevosopistolle.

Ypäjän Hevosopiston Pitopaikkatunnus on FI000006310757.

Ilmoittautuneita on ilahduttavat 44 valjakkoa.

Muistathan vielä lukea Kipasta kohdan erityismääräykset. Vain Kipassa ilmoitetut tiedot esim.yhteisten varusteiden ja groomien käytöstä on voitu huomioida.

Aikataulu

Kanslia on auki perjantaina 27.9 klo 18.00-20.00 ja päivittäin tunti ennen ensimmäisen luokan alkamista ja suljetaan tunti viimeisen luokan päättymisen jälkeen.

Hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä pyydettäessä kansliassa.

Kilpailijoiden WhatsApp ryhmässä julkaistaan lista esitettävistä rokotustodistuksista. Rokotustodistukset on esitettävä ennen ensimmäistä starttia.

Groomien sähköiset jäsenkortit saa lähettää etukäteen whatsApp viestillä kanslistille, Moona Nikkola 050 5264491 tai näytettävä ennen ensimmäistä starttia.

Ajo-ohjeet ja paikoitus

Ajo-ohjeet osoitteessa http://www.hevosopisto.fi/saapuminen-hevosopistolle/

Päiväkävijöiden hevosautot ja trailerit Sujuvaan, sieltä voi poistua alamäkeen alaportin kautta, jolloin kiinni jääminen on epätodennäköistä. (Pysäköinti keula viistosti alaspäin).Tarvittaessa käytössä myös pysäköintialue Kartanontien alussa. (Valjaskatoksen alue on suljettu parkkeeraukselta)

Henkilöautot

Pysäköinti: yleisön, kilpailijoiden ja toimihenkilöiden henkilö-/pakettiautojen pysäköinti takasuoran liittymästä oikealle raviradalle.

HUOM! Hevosten kulku talleilta kilpailualueelle Varsanojantien alikulun kautta hevosreittiä pitkin, kts kartta tämän sivun lopusta.

Kouluradan rakentaminen ja purku

Kouluradan rakennus pe, mukaan kaikki jotka vaan ehtivät. Ajankohta ilmoitetaan WA-ryhmässä Kouluaidat myös puretaan kilpailijoiden ja heidän tiiminsä kanssa talkoilla viimeisen suorituksen jälkeen.

Koulu- ja tarkkuusosakoe

Koulukoe suoritetaan lauantaina 28.9 Juhlakentällä klo 9.00 alkaen. Verryttely tapahtuu keskikentällä, joka on avoin valjakoille jo perjantaina klo 17.00 alkaen. Koulukokeeseen lähdetään lähtömerkistä radan ulkopuolelta. Koulukokeen jälkeen kuolaintarkastus ja vaununmittaus.

Tarkkuuskoe suoritetaan koulukokeen päätyttyä viimeistään 30 min kuluessa Derbykentän valjastuskatoksen puoleisessa päädyssä olevalla kuitukentällä. Tarkkuuden verryttely tapahtuu parkkipaikalla erikseen osoitetulla alueella. Tarkkuusrata on avoinna jalan tutustumista varten perjantai illalla, aika ilmoitetaan WA-ryhmässä.

Maraton eli kestävyyskoe

Kestävyyskoe suoritetaan 29.9 sunnuntaina. Kestävyyskoe aloitetaan valvotulla verryttelyllä Juhlakentällä.

Ennen verryttelyä leimataan Emit (→ hae kansliasta!) ja verryttelystä poistuttaessa myös. Ennen B-osuuden alkua on tauko keskikentän vieressä. Keskikentällä on verryttelyeste, jota valjakko saa ajaa 2 minuutin ajan. Estealueet (6 kpl) sijaitsevat raviradan ympäristössä hevosurheilualueella. Vesipiste löytyy läheltä taukopaikkaa issikkaovaaliradan kohdalta raviradan reunasta.

Noviisiluokkien valjakoilla groomin on käytettävä kestävyyskokeessa keltaista huomioliiviä. Mikäli kyseessä II-poni yksikkö, niin silloin ajurilla huomioliivi.

Maagroomilla pitää olla myös huomioliivi, johon on näkyvästi kiinnitetty valjakon numero ja alle 18-vuotiaalla oltava kypärä. Maagroomi saa korjata valjastusta silloin, kun se sääntöjen mukaan voidaan hoitaa, saa neuvoa aikataulusta ja leimata Emitin, mutta ei saa olla fyysisesti esteellä.

Vaununumerot on oltava selkeästi näkyvillä. Estettä lähestyessä groomi nostaa kätensä merkiksi ja huutaa esim. valjakko 00 esteelle 1 jne.

Ratapiirrokset

Tarkkuusradan ja kestävyyskokeen kaikki piirrokset tulevat löytymään WA-ryhmästä. Toivomme, että jokainen käyttää puhelintaan tai omia tulosteitaan piirroksiin tutustuessaan. Suuri kiitos siitä!

Kahvio

Ajomestarissa palvelee la-su kahvio. Illanviettoa ei järjestetä

Tulokset ja palkinnot ja palkintojenjako

Tulokset julkaistaan mahdollisimman nopeasti - tarkistathan ja mikäli huomaat virheen, ota yhteys tpj:iin. Tpj tutkii asian ja hoitaa mahdollisen virheen korjauksen tuloksiin. Annetaan tulospalvelulle työrauha, kiitos siitä etukäteen.

Palkintojenjako koulu- ja tarkkuuskokeiden osalta lauantaina ratamestarin infon yhteydessä, aika ilmoitetaan WA- ryhmässä. Kokonaiskilpailun ja kestävyyskokeen osalta palkintojenjako sunnuntaina heti tulosten valmistuttua sunnuntaina Ajomestarissa, ilman hevosia. Osakokeissa jaetaan ruusukkeet ja kokonaiskilpailussa mainitut palkinnot.

KILPAILIJOIDEN WHATSAPP RYHMÄ

Voit liittyä ryhmään linkistä https://chat.whatsapp.com/EG8tX4g57oW7qmUGoFR3VS

Yhteystietoja

  • Tuomariston puheenjohtaja: Ann-Katrin Finell 044 0598173, kaikki kilpailua koskevat puhelut hänelle
  • Kilpailunjohtaja Johanna Sirkiä (tuuraajat kilpailun aikana Sanna Tirkkonen ja Leena Kalalahti)
  • Turvallisuuspäällikkö: Heikki Heiskanen 040 8607627
  • Kengittäjä: numero kansliasta
  • Päivystävä eläinlääkäri: numero kansliasta
  • Sunnuntain EA-ryhmä ja eläinlääkäri: numerot kansliassa

Tervetuloa !

2024/2809ak.txt · Viimeksi muutettu: 2024/09/26 15:09 / oiv