Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


10.7. Riihimäki, seura koulu/tarkkuus Ajurikirje

Kilpailualueella (= koko raviradan alue) kaikkien tulee yhä noudattaa riittävää varovaisuutta edelleen keskuudessamme olevaa Covid-19 -epidemiaa kohtaan, noudattaen esim. hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle, ei edes vaikka olisi vain lieviä oireita.

Toivomme kaikkien muistavan taudin leviämisen ehkäisyn omassa käytöksessään, jotta voimme viedä koko 2022 kisakauden suunnitellusti läpi. Tarvittaessa omat maskit mukaan!

AJO-OHJE:

Kilpailupaikan osoite on Oravankatu 26-32, Riihimäki. Aja Oravankadulle vt 3:n ja kt 54:n liittymän Juppala kautta, liittymästä on n. 900m varikon portille (n. 200m ennen 3 kerroksista tuomaritornia, navigaattorin hakuun Oravankatu 30-32).

PYSÄKÖINTI:

Varikkoalueelle ei saa ajaa muita kuin hevoskuljetusajoneuvoja. Henkilöautot tulee ajaa katsomorakennuksen pysäköintialueelle, ja siellä ns. alatasanteelle, jonka portti sijaitsee 3-kerroksisen tuomaritornin edessä (ei tarvitse jättää radan edessä olevalle levennykselle).

BUFFA JA WC:T:

Sijaitsevat raviradan katsomossa. Pienimuotoisessa buffetissa voit maksaa käteisellä (mieluiten tasarahalla) tai kortilla.

KANSLIA JA SIELLÄ ASIOINTI:

Kilpailukanslia sijaitsee katsomossa tarkkuusradan läheisyydessä, se avataan klo 8.30 ja suljetaan ½ tuntia viimeisen luokan päättymisestä. Kanslian puh. 040 580 8049.

Lähtöön ilmoittautuminen (varmista paikalla olosi jotta tiedämme tilanteen aikataulussa) on tehtävä viimeistään 45 min ennen luokan arvioitua alkamisaikaa kilpailukansliaan. Groomien tulee samalla esittää kansliassa SRLn voimassa oleva jäsenyys, esim. SRL:n jäsenhuoneen kautta tai maksutositteella.

Rokotustodistukset: Kipan tarkistusta edellyttävien rokotusten lista on julkaistuna Kipan liitteissä ja Valjakkonetissä. Rokotustodistukset tulee esittää kansliassa ennen päivän ensimmäistä lähtöä.

Kuvaamme ja julkaisemme kilpailijoiden suorituskuvia FB:n kuva-albumiin. Jos et halua kuvaasi julkaistavan, ilmoitathan siitä kansliaan.

TURVALLISUUDESTA YLEENSÄ:

HEVOSTEN SUITSITUS:

Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna, turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä. Poikkeuksen muodostaa varikkoalue, ja siellä tapahtuva juottaminen tai syöttäminen, joiden aikana hevosilla ei tarvitse olla kuolaimia suussa.

VERRYTTELY:

Verryttely tapahtuu raviradan kaviouralla sekä halutessa pehmeällä hiekkapohjaisella ns. kisakentällä 90 x 40 m. Koulukokeesta siirrytään tarkkuuskokeeseen ravirataa pitkin. Ennen tarkkuuskoetta on mahdollista huoltaa hevosta, kilpailijoiden tulee tällöin huomioida kilpailualueen laajuus ja pitkät siirtymät.

TARKKUUSRATA:

Tarkkuusrataan voi tutustua ennen kilpailun alkua sekä suoritusten välissä, ensimmäinen valjakko starttaa tarkkuuteen klo 11.00, tarkkuuden lähtöjärjestys on suuntaa antava. Valjakoilla on ½ tuntia aikaa siirtyä koulukokeesta tarkkuuteen.

PALKINNOT:

Ruusukkeet ja esinepalkinnot noudetaan luokan viimeisen suorituksen, ja tulosten valmistumisen, jälkeen kansliasta tai puffetin syvennyksestä. Lunastamattomia palkintoja ei lähetetä jälkikäteen.

TUPAKKAPAIKKA:

Kilpailualueen erillinen tupakkapaikka sijaitsee katsomon kadun puolella, sen länsipäässä. Tupakointi katsomotiloissa tai muualla kilpailualueella on kielletty!

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Hevosten lantoja varten varikolta löytyy sinisiä saaveja ja erillinen lantalava. Valjastuskatoksissa on roskaämpäreitä joihin kilpailijoiden toivotaan siivoavan omat jälkensä.

Hevosille on saatavissa juomavettä varikon vesipisteestä, joka sijaitsee doping-karsinan vieressä tai ohjastajien suihkukopin seinästä. Myös hevosten suihkuttaminen vesipisteellä on mahdollista.

Mikäli hevosia pidetään raviradan valjastuskatoksissa, ei niitä saa jättää katoksille yksin ilman asianmukaista valvontaa.

Jos hevonen kytketään kiinni valjastuskatosten tai vesikarsinoiden ketjuihin, tapahtuu se aina omalla vastuulla.

Keskikentän jalkapallokenttien nurmikolla ajaminen tai ratsastaminen, ja hevosten kentille vienti yleensä, on kielletty.

Hevosten syöttely on sallittua vain verryttelykentän ja varikkoalueen väliin jäävällä nurmikaistaleella, muualla se on kiellettyä. Syöteltäessäkin hevosilla tulee olla kuolaimet suussa!

Kaikkien koirien tulee turvallisuussyistä olla kilpailualueella kytkettyinä.

Tervetuloa kilpailemaan Riihimäelle!

2022/1007ak.txt · Viimeksi muutettu: 2022/07/08 23:32 / oiv