Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Loimaan valjakkoajokilpailut 4.-5.7.2020 Ajurikirje

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Hevoshakaan valjakkoajokilpailuihin 4.-5.7.2020
Ilmoittautuneita valjakoita on 24. Koulukokeen/ tarkkuuden lähtölistat, ajuritiedote ja maratonin reittiseloste ovat nähtävissä kipassa ja valjakko.net- sivustolla. Sieltä voi lukea/tulostaa myös kestävyyskokeen reittiselosteen.

KILPAILUKANSLIA ja BUFFETTI ovat kioskissa maneesin edessä. Kansliassa/kioskissa asioidessa täytyy muistaa turvavälit ja käsihygienia. Minimoidaksemme kanslian liikenteen pyydämme kuskeja lähettämään kuvan hevosen rokotustodistuksesta Whatsappilla numeroon: 0442047355 sekä groomien SRL jäsenkortista samaan numeroon. Kanslia on auki perjantaina klo 18-20 ja la-su klo 9.00 alkaen ja on auki noin 30 min kilpailun päättymisen jälkeen. Huom! Vain kuskeille jaetaan tulosteet estepiirroksista! Buffetlounas on tarjolla molempina kilpailupäivinä ja ruokalippuja saa ostaa kioskista. Su aamulla klo 7-9 on tarjolla myös aamupala. Tupakkapaikka löytyy tallin päädystä terassilta, muualla tupakointi ei ole sallittua!

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY Kilpailut alkavat lauantaina klo 10.00. Kouluohjelma ajetaan hiekkakentällä ja koulukokeen jälkeen valjakolla on 30 min aikaa siirtyä suorittamaan tarkkuusosakoetta nurmikentälle. Tarkkuusrataan saa käydä tutustumassa aina silloin, kun radalla ei ole suorittavaa valjakkoa.
Verryttely tapahtuu kolmiopellolla, jonka kautta siirrytään molempiin osakokeisiin. Stewardi tarkkailee verryttelyä kolmiopellolla. Hevosten juoksuttaminen ja ratsastaminen on mahdollista pe-la ratsastuskentällä.

Sunnuntain maratonosakoe aloitetaan klo 10. A-osuus ajetaan Uitontie-Äijäläntiellä. Siirtymä A:n maalin jälkeen ajetaan tallin pihatietä pitkin ja ajoradalle saavuttaessa hevonen esitetään 30 m matkan ravissa, jonka jälkeen eläinlääkäri tarkastaa hevosen radalla. Sen jälkeen valjakko siirtyy ratsastuskentälle tauolle ennen B-osuuden alkua. B-osuuden jälkeen hevonen tarkastetaan ajoradalla uudestaan. Ne luokat, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B-osuuden, käyvät näyttäytymässä ajoradalla eläinlääkärille ennen starttia. Estealueita on 5. Estepiirroksista selviää, mitkä portit/esteet kukin luokka ajaa. Vaativa ja vaikea luokka ajaa esteen 5 kaksi kertaa. EMITit noudetaan kansliasta ennen starttia ja myös palautetaan sinne maaliin tulon jälkeen. Kansliasta jaetaan myös heijastinliivit niille luokille, joilla on laukkakielto maratonesteillä.

RADANNÄYTTÖÄ ei järjestetä, vaan jokainen saa tutustua reittiin itsenäisesti reittiselosteen mukaisesti. Ratamestarin info on klo 17 tallin edessä. Huomataanhan pitää turvavälit myös tässä! A-osuuden alkuosaan, joka kulkee heinäpellolla saa tutustua vain jalan!

PALKINTOJENJAKOA ei nyt poikkeusaikana järjestetä, vaan esinepalkinnot noudetaan kansliasta. Poikkeuksena on SRL100 palkintoloimen luovutus, josta kilpailujärjestäjä haluaa kuvan voittajahevosen päällä.

KARSINAT: Karsinamaksut ja sähköpaikat on oltava kokonaisuudessaan Hevoshaan tilillä ennen saapumista kisapaikalle!
Toivomme, että hevoset saavat ansaitsemansa levon ja tallirauhan joka yö klo 22-06 ja tuona aikana vältettäisiin tallissa kulkemista. Tarhat ja laitumet ovat vain tallin hevosten käytössä ja osa estealueina. Karsinoista löytyy kyltit nimellä. Muistattehan kirjoittaa siihen yhteyshenkilön puhelinnumeron ja nimen. Karsinat siivotaan itse, mutta sisäkarsinoita ei tule tyhjentää/kääntää kokonaan.

VARUSTEET säilytetään karsinoiden edessä siististi Erillisiä varustekarsinoita ei ole, joten säilyttäkää mahdollisimman paljon tavaroista ja rehuista autoissa tai trailereissa. . PYSÄKÖINTI Autot (myös toimihenkilöiden) pysäköidään ajoradalle ulkoreunaan vinoparkkiin kuivurinpuoleiselle sivulle. Trailerit ja peräkärryt viedään radan takasuoralle heti, kun mahdollista.

SÄHKÖPAIKAT ovat vain sähköpaikan varanneille.

MAJOITUS JA WC:T maneesin takaosa on telttailijoita varten. WC ja suihku löytyy tallin takaosasta ja PuuCee turvekatoksen vierestä.

KENGITTÄJÄ lyö omistajan vastuulla irtokenkiä tarpeen mukaan.

2020/0407ak.txt · Viimeksi muutettu: 2020/07/03 09:09 / oiv