Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ohjeita A- ja B-renkaiden maajoukkuevalmennukseen 2019

Maajoukkuevalmennus on tarkoitettu kansainvälisellä tasolla kilpaileville (A-rengas) ja kansainväliseen kilpailemiseen tähtääville valjakoille (B-rengas), jotka sitoutuvat määrätietoiseen valmentautumiseen ja kilpailemiseen.

Haku 22.6. -13.8.2018

Valmennushaku

Maajoukkuevalmennuspaikat täytetään hakemusten ja katsastusten perusteella. Valjakkoajon valmennuskausi 2019 alkaa 14.8.2018 ja päättyy vuoden 2020 valmennushaun päättyessä.

Maajoukkuevalmennuksiin liittyvistä asioista tiedotetaan osoitteessa http://www.ratsastus.fi
Maajoukkuevalmennuskutsut julkaistaan ja valmennuksiin ilmoittaudutaan KIPAn kautta.

Maajoukkuevalmentajat:

A-renkaan maajoukkuevalmentajana toimii Tomas Eriksson ja B-renkaan valmentajana Ben Simonsén. Molemmilla valmentajilla on oma valmennusryhmä.

Valmennuspäivämäärät

Valmennusten päivämäärät löytyvät KIPAsta

Maajoukkuevalmennukseen hakeutuvilta edellytetään seuraavaa:

- Sitoutuminen valmentautumiseen, ts. osallistuminen valmennuksiin ja työskentely leirien välillä valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa.

- Oman tason kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin osallistuminen.

Ennen hakeutumista maajoukkuevalmennukseen, arvioi realistisesti mahdollisuutesi sitoutua ajallisesti ja taloudellisesti tavoitteelliseen kilpavalmennukseen ja kilpailemiseen. Valmentautuminen kansainväliseen kärkeen edellyttää pitkäaikaista sitoutumista sekä valmentajilta, valmennettavilta että heidän taustaryhmiltään. Henkilökohtaisen valmentajan ja maajoukkuevalmentajan tapaaminen joillakin leireillä on suotavaa.

Valmennuksen tuloksellisuuden arviointi tehdään vuosittain kilpailukauden jälkeen. Valmennusryhmien kokoonpanoa tarkistetaan säännöllisesti saavutettujen tulosten ja valmentajien suositusten mukaisesti.

Maajoukkevalmentajat voivat halutessaan kesken kauden tehdä muutoksia valmennusryhmiin.

Maajoukkuevalmennettavat voivat halutessaan osallistua B-kehityksen valmennuksiin valitsemallaan ponilla tai hevosella.


Valmennusten poisjäännit ja varapaikat:

Valmennuspaikat ovat valjakkokohtaisia. Poisjäännit valmennuksista on ilmoitettava valmennusvastaavalle mahdollisimman aikaisin. Poisjäännin syy on ilmoitettava. Ilmoittautumisajan päätyttyä poisjäännistä on esitettävä lääkärin tai eläinlääkärin todistus.

Jos maajoukkuevalmennukseen nimetty valjakko jää pois valmennuksesta, tilalle kutsutaan mj-valmentajien nimeämät varavaljakot.

Tiedustelut:

Valmennuksiin ja varapaikkoihin liittyvät tiedustelut valjakkoajon lajikomitean valmennusvastaavalta.

Valmennusvastaava:
Ben Simonsén
p. +358400 506 484
ben.simonsen@gmail.com

2019/maajoukkuevalmennusohjeita.txt · Viimeksi muutettu: 2019/08/14 08:16 / oiv