Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


19.-21.7.2019 SRS SJDriving, HALIKKO/ SALO Ajurikirje


AJURIKIRJE 19.-21.7, SALO

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, SJ tallille, osoite: Rivometsäntie 11

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta http://www.sjtalli.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo)

Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku ovat vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot samalle peltolohkolle autotien puolelle.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on valkoinen kuorma-auto maneesin takana. Huom! Autossa on myös tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna to klo 20-21.00 ja pe klo 8.00 – 1h koulukokeen päättymisen jälkeen.

Kanslian puh. 044-2405032 Anna Pajanen

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan SJ tallin tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus, osassa patjat ja kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lannat tyhjätään siniselle lavalle, joka on tallin päädyssä. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä.

Vesi on katkaistu koko tallialueelta suurimman osan ajasta. Kaikki vesi otetaan säiliöistä ja sinisistä tynnyreistä. Muistathan ottaa omat astiat mukaan.

Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515

PESEYTYMINEN

Kokkilan sauna ja uimaranta sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Ajo-ohje: tallin hiekkatieltä käänny asfalttitielle vasemmalle. Uimaranta on Kokkilan lossin läheisyydessä. Osoite: Kokkilantie 880. P. (02) 778 4778.

Uimarannan sauna on avoinna klo 12-21. Hinnat, vain käteismaksu: 3€ aikuiset, lapset ja opiskelijat 1,50€ ja alle 6-v ilmaiseksi.

Ilman pikkuautoja olevat pyrkikää pääsemään kimppakyydeillä.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesissa (kulku suuresta ovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa on rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa valjaiden säilytys maneesissa. HUOM! Turvallisuuden vuoksi hevosia ei saa viedä lainkaan maneesiin. Perjantaina ja sunnuntaina vaunut kiinnitetään ja irrotetaan vesiesteen vieressä laitumella. Lauantaina hiekkakentällä.

KILPAILUPAIKAT

Huom! Koulukokeiden aikana maneesin ja tallin välinen reitti on suljettu. Kaikki hevosten ja ihmisten kulku silloin kiertäen Sannan talon takaa. Perjantain koulukoe alkaen klo 9.00 ajetaan hiekkapohjaisella kentällä ja suoritukseen lähdetään kentän sisältä. Ennen suoritusta kaikilla valjakoilla on hetki aikaa ajaa radalla ennen suoritusta. Varsinainen verryttely tapahtuu pellon takaosassa. Myös torstai-illan mahdolliset ajot ja ratsastukset pellon takaosassa.

Erillistä valjakkotarkastusta ei ole, stewardit tarkkailevat valjastuksien turvallisuutta.

Lauantain kestävyyskoe, alkaen klo 10.00 ajetaan tallin läheisyydessä sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan. Huom! Luokka 1 (laukkakielto) kestävyyskokeen aikana groomeilla on oltava huomioliivit, jotka saa kansliasta.

Sunnuntain tarkkuuskoe, alkaen klo 11.00 ajetaan hiekkapohjaisella kentällä. Rataan tutustuminen siististi pukeutuneena sunnuntaiaamuna, viimeistään 9.30 alkaen. Verryttely tapahtuu nurmialueella. Esitä kahdeksikko ajaen stewardille ennen suoritusta. Kuolaintarkastus suorituksen jälkeen.

KESTÄVYYSKOKEEN RADANNÄYTTÖ

Rataan tutustutaan itsenäisesti. Reittiseloste ja muut tarvittavat materiaalit saat kansliasta. Stumps eli ”kanto” esteeseen ei saa tutustua koulusuoritusten aikana. Liiku myös boxes estealueella rauhallisesti, kun kouluradalla on valjakoita suorituksissaan.

Lisäksi kaikille yhteinen ratainfotilaisuus maneesissa perjantaina 18.00.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset A-osuuden jälkeen tauolla ja B-osuuden jälkeen hiekkakentällä. Muista esittää ravipätkä eläinlääkärille. Aloituskohta on merkattu kyltillä, jossa lukee ravi. Ne valjakot, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B osuuden, tulevat taukopaikalle näyttäytymään eläinlääkärille ennen starttia.

PALKINNOT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot. Kokonaiskilpailussa sijoittuneille kutsunmukaiset palkinnot.

Koulukokeen palkintojen jako on perjantaina maneesissa n.20.00 ilman hevosia. Lauantain kestävyyskokeen palkinnot jaetaan illanvietossa. Sunnuntain tarkkuuskokeen palkintojen jakotapa tarkentuu lauantaina.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla.

Candyland esteellä, jossa kaikille luokille ovat samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. HUOM! Ei koske luokkaa 1.

Luokassa 1 Pyramidiesteen tuomarin (Raisa Takkisen ) valitsema Reilukuski palkitaan.

Myös maratonissa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan yllätyspalkinnolla.

BUFFETTI

Hyvin varusteltu SJ tallin buffa palvelee maneesissa. Muistathan varata käteistä mukaan! (saatamme kokeilla myös korttimaksua, mutta sen toimivuus epävarmaa)

Avoinna to illalla, pe ja la 7- n.19.00 ja su 8.00-kilpailuiden loppuun.

Perjantaina ja lauantaina klo 7.00-9.00 ja sunnuntaina 8.00-10.00 monipuolinen aamupala hintaan 5€.

ILLANVIETTO

On maneesilla lauantai-iltana 20.00 alkaen. Maksa illallisranneke 20 €, alle 10-v lapset 10 € kansliaan perjantaina 15.00 mennessä. Ilmoita samalla osallistuvien nimet kanslistin listaan.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja ”eko” wc maneesin vas.sisäkulmassa. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkatulla alueilla, tallin päädyssä ja maneesin takana.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys pe ja su (paikalle tuloaika n. 30 min.) La päivystys paikan päällä.

Koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIETOJA

  • Kilpailunjohtaja: Sanna Järvelä 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja: Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515
  • Turvallisuuspäällikkö: Mimosa Hirvilahti 040-5256717
  • Koordinaattori: Annika Härkönen 050 541 6941
2019/1907ak.txt · Viimeksi muutettu: 2019/07/19 14:28 / oiv