Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


14.-16.6. Loimaa, LoimURa Ajurikirje

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Hevoshakaan valjakkoajokilpailuihin 14.-16.6.6.2019!
Kilpailukutsusta poiketen kilpailun päästewardina toimii Heikki Mikola. Kilpailuun on ilmoittautunut 24 valjakkoa.

KILPAILUKANSLIA ja BUFFETTI ovat kioskissa maneesin edessä. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan green card tai seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan. Kanslia on auki torstaina 15.6. klo 18-20, pe klo 8.30 alkaen ja la-su klo 9.00 alkaen ja on auki noin 30 min kilpailun päättymisen jälkeen. Kilpailukanslian ja kilpailunjohtaja Mari Tammisen numero on 050-5633963.

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY Kilpailut alkavat perjantaina klo 10.00. Kilpailukutsusta poiketen kaikkien luokkien kouluohjelma ajetaan nurmikentällä. Kouluverryttely tapahtuu hiekkakentällä sekä nurmipohjaisella kolmiopellolla, jonka kautta siirrytään koulukokeeseen. Kouluverryttelyyn siirrytään maneesin edestä tai ajoradalta kaidesillan yli kohti kolmiopeltoa. (Välitiellä on tuomarien autot). Koulukokeen jälkeen on kuolaintarkastus kolmiopellolla. Hevosten juoksuttaminen ja ratsastaminen on mahdollista maneesin takana olevalla ns. treenikentällä. Kulku sinne tapahtuu ratsastuskentän kautta.

Lauantain maratonosakoe aloitetaan klo 10. A-osuus ajetaan Uitontie-Äijäläntiellä. Siirtymä A:n maalin jälkeen ajetaan tallin pihatietä pitkin ja ajoradalle saavuttaessa hevonen esitetään 30 m matkan ravissa, jonka jälkeen eläinlääkäri tarkastaa hevosen radalla. Sen jälkeen valjakko siirtyy ratsastuskentälle tauolle ennen B-osuuden alkua. B-osuuden jälkeen hevonen tarkastetaan ajoradalla uudestaan. Ne luokat, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B-osuuden, käyvät näyttäytymässä ajoradalla eläinlääkärille ennen starttia.
Estealueita on 6. Estepiirroksista selviää, mitkä portit/esteet kukin luokka ajaa. Vaikeat luokat ajavat esteen 2 portit uudelleen esteenä 7.
EMIT-kortit noudetaan kansliasta ennen starttia ja myös palautetaan sinne maaliin tulon jälkeen. Kansliasta jaetaan myös heijastinliivit niille luokille, joilla on laukkakielto maratonesteillä.
Tarkkuusosakoe ajetaan sunnuntaina nurmikentällä klo 10 alkaen ja rataan saa tutustua siististi pukeutuneena tai kilpailuasussa klo 8.30 alkaen. Verryttely tapahtuu hiekkakentällä/kolmiopellolla. Esitä stewardille kahdeksikko ravissa ennen suoritustasi. Kuolaintarkastus tapahtuu suorituksen jälkeen.

RADANNÄYTTÖÄ ei järjestetä, vaan jokainen saa tutustua reittiin itsenäisesti reittiselosteen mukaisesti. Ratamestarin info on perjantaina klo 18 tallin pihassa. Huom! A-osuuden alkuosaan, joka kulkee heinäpellolla, saa tutustua vain jalan!

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät valjakko.netistä ja kipasta. Tulokset tulevat samoille sivuille.

SAUNA JA ILLANVIETTO
Pihasauna lämpiää sekä perjantai- että lauantai-iltana.

Kilpailukansliaan voi ilmoittautua vielä perjantaina klo 16 mennessä illanviettoon, hinta 22 €/hlö,
5-10 v. lapset 12 €. Illallislippua vastaan saa ruoka-annoksensa, joten ottakaa ne mukaan. Lauantain illanvietto vietetään tallin pihassa olevassa hallissa klo 19 alkaen.

PALKINTOJENJAKO Koulun ja maratonin palkinnot jaetaan lauantaina illanvietossa. Sunnuntaina palkinnot jaetaan tarkkuusosakokeen jälkeen tulosten selvittyä koulunurmella. Palkintojenjakoon tullaan jalan.

KARSINAT: Karsinamaksut ja sähköpaikat on oltava kokonaisuudessaan Hevoshaan tilillä ennen saapumista kisapaikalle!
Kaikissa karsinoissa ei ole ruokinta/juoma-astioita eli ottakaa omat mukaan! Osa vierailevista hevosista majoittuu ulkokarsinoissa tallin takana.
Toivomme, että hevoset saavat ansaitsemansa levon ja tallirauhan joka yö klo 22-06 ja tuona aikana vältettäisiin tallissa kulkemista.
Tarhat ja laitumet ovat vain tallin hevosten käytössä ja osa estealueina.
Keskipellolle ei ole lupa mennä, siinä kasvaa ensi talven heinät.
Karsinoista löytyy kyltit nimellä. Muistattehan kirjoittaa siihen yhteyshenkilön puhelinnumeron ja nimen. Karsinat siivotaan itse, mutta sisäkarsinoita ei tule tyhjentää/kääntää kokonaan. Tallivastaavana toimii Sini Pokkinen ja hänet tavoittaa tallista tai puhelimesta 044-2047355.

VARUSTEET säilytetään karsinoiden edessä siististi. Erillisiä varustekarsinoita ei ole, joten säilyttäkää mahdollisimman paljon tavaroista ja rehuista autoissa tai trailereissa. Tallin pikkuosassa erillisessä merkityssä karsinassa saa säilyttää väkirehuja ja omat heinät voi viedä siististi kasoihin ja nimilappu päällä heinävarastoon tallin päätyyn. Vaunuparkki on maneesissa.

PYSÄKÖINTI Autot (myös toimihenkilöiden) pysäköidään ajoradalle ulkoreunaan vinoparkkiin kuivurinpuoleiselle sivulle. Trailerit ja peräkärryt viedään radan takasuoralle heti, kun mahdollista.

SÄHKÖPAIKAT ovat vain sähköpaikan varanneille. Soittakaa tullessanne Hannulle, kun lähestytte Loimaata p. 040-8607600.

MAJOITUS JA WC:T maneesin takaosa on telttailijoita varten. WC ja suihku löytyy tallin takaosasta ja PuuCee turvekatoksen vierestä.

KENGITTÄJÄ Julia Junnila p.0400-162326 tulee tarpeen mukaan lyömään irtokenkiä omistajan vastuulla.

KOIRAT ovat tervetulleita, mutta ne on aina pidettävä kytkettyinä.

Lämpimästi tervetuloa Hevoshakaan!

T:Leena Kalalahti, kilpailusihteeri p.040-8618806

2019/1406ajuri.txt · Viimeksi muutettu: 2019/06/12 21:43 / oiv