Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


15.-17.6. Loimaa / LoimURa Ajurikirje

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Valmennuskeskus Loimihakaan valjakkoajokilpailuihin 15.-17.6.2018 Kilpailuissa ratkotaan shetlanninponien ja suomenhevosten valjakkomestaruudet. Ilmoittautuneita valjakoita on 36.

KILPAILUKANSLIA ja BUFFETTI ovat kioskissa maneesin edessä. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan. Kanslia on auki torstaina 15.6. klo 18-20, pe klo 8.30 alkaen ja la-su klo 9.00 alkaen ja on auki noin 30 min kilpailun päättymisen jälkeen.
Kilpailukanslian ja tallin yhteisnumero on 0400-805285. Kilpailunjohtaja Mari Tammisen tavoittaa numerosta 050-5633963

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY Kilpailut alkavat perjantaina klo 9.00. Kouluohjelma ajetaan nurmikentällä paitsi II ponit, joiden 20x40m rata on hiekkakentällä. Kouluverryttely tapahtuu hiekkakentällä sekä nurmipohjaisella kolmiopellolla, jonka kautta siirrytään koulukokeeseen. Kouluverryttelyyn siirrytään maneesin edestä tai ajoradalta kaidesillan yli kohti kolmiopeltoa. (Välitiellä on tuomarien autot).
Koulukokeen jälkeen on kuolaintarkastus kolmiopellolla.
Hevosten juoksuttaminen ja ratsastaminen on mahdollista maneesin takana olevalla ns. treenikentällä. Kulku sinne tapahtuu ratsastuskentän kautta.

Lauantain maratonosakoe aloitetaan klo 10. A-osuus ajetaan Uitontie-Äijäläntiellä. Siirtymä A:n maalin jälkeen ajetaan Loimihaan pihatietä pitkin ja ajoradalle saavuttaessa hevonen esitetään 30 m matkan ravissa, jonka jälkeen eläinlääkäri tarkastaa hevosen radalla. Sen jälkeen valjakko siirtyy ratsastuskentälle tauolle ennen B-osuuden alkua. B-osuuden jälkeen hevonen tarkastetaan ajoradalla uudestaan. Ne luokat, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B-osuuden, käyvät näyttäytymässä ajoradalla eläinlääkärille ennen starttia.
Estealueita on 6. Estepiirroksista selviää, mitkä portit/esteet kukin luokka ajaa. Vaikeat luokat ajavat esteen 6 portit käänteisessä järjestyksessä esteenä 7.
EMIT-kortit noudetaan kansliasta ennen starttia ja myös palautetaan sinne maaliin tulon jälkeen.
Kansliasta jaetaan myös heijastinliivit niille luokille, joilla on laukkakielto maratonesteillä.

Tarkkuusosakoe ajetaan sunnuntaina nurmikentällä klo 10 alkaen ja rataan saa tutustua siististi pukeutuneena tai kilpailuasussa klo 8.30 alkaen. Verryttely tapahtuu hiekkakentällä/kolmiopellolla.
Esitä stewardille kahdeksikko ravissa ennen suoritustasi. Kuolaintarkastus tapahtuu suorituksen jälkeen.

RADANNÄYTTÖÄ ei järjestetä, vaan jokainen saa tutustua reittiin itsenäisesti reittiselosteen mukaisesti. Ratamestarin info on perjantaina klo 18 tallin pihassa. Huom! A-osuuden alkuosaan, joka kulkee heinäpellolla saa tutustua vain jalan!

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi, uutiset ja tapahtumat -palstalta ja Facebookista sekä valjakkonetistä ja kipasta. Tulokset tulevat samoille sivuille.

SAUNA JA ILLANVIETTO
Pihasauna ja 10 hengen palju lämpiävät sekä perjantai- että lauantai-iltana, uikkarit siis mukaan :-)

Kilpailukansliaan voi ilmoittautua vielä perjantaina klo 16 mennessä illanviettoon, hinta 22 €/hlö, 5-10 v. lapset 12 €. Illallislippua vastaan saa ruoka-annoksensa, joten ottakaa ne mukaan. Lauantain illanvietto vietetään tallin pihassa olevassa hallissa klo 20 alkaen.

PALKINTOJENJAKO Koulun ja maratonin palkinnot jaetaan lauantaina illanvietossa.
Sunnuntaina palkinnot jaetaan tarkkuusosakokeen jälkeen tulosten selvittyä koulunurmella. Kuuluttaja tiedottaa sunnuntain aikana tarkemmat ohjeet palkintojenjaosta ja siitä, tullaanko sinne ajaen vai jalkaisin. Mestaruusluokat shetlanninponeille ja suomenhevosille kutsutaan palkintojenjakoon ajaen.

KARSINAT: Karsinamaksut ja sähköpaikat on oltava kokonaisuudessaan Loimihaan tilillä ennen saapumista kisapaikalle!
13 vierailevaa hevosta majoittuu talliin. Neljä pientä ponia majoittuu tallin päädyssä oleviin shettiskarsinoihin ja 8 hevosta on ulkokarsinoissa tallin takana. Niissä ei ole ruokinta/juoma-astioita eli ottakaa omat mukaan! Toivomme, että hevoset saavat ansaitsemansa levon ja tallirauhan joka yö klo 22-06 ja tuona aikana vältettäisiin tallissa kulkemista.
Tarhat ja laitumet ovat vain Loimihaan hevosten käytössä ja osa estealueina.
Keskipellolle ei ole lupa mennä, siinä kasvaa Loimihaan ensi talven heinät.
Karsinoista löytyy kyltit nimellä. Muistattehan kirjoittaa siihen yhteyshenkilön puhelinnumeron ja nimen. Karsinat siivotaan itse, mutta sisäkarsinoita ei tule tyhjentää/kääntää kokonaan.
Tallivastaavana toimivat Leena, Moona ja Annika ja heidät tavoittaa tallista tai Loimihaan puhelimesta 0400-805285.

VARUSTEET säilytetään karsinoiden edessä siististi. Älkää jättäkö väkirehuja karsinoiden eteen, sillä Mikko-possu syö kaiken!
Erillisiä varustekarsinoita ei ole, joten säilyttäkää mahdollisimman paljon tavaroista ja rehuista autoissa tai trailereissa. Tallin pikkuosassa loimienkuvatushuoneessa saa säilyttää väkirehuja ja omat heinät voi viedä siististi kasoihin ja nimilappu päällä heinävarastoon pikkuponeja vastapäätä. Vaunuparkki on maneesissa.

PYSÄKÖINTI Autot (myös toimihenkilöiden) pysäköidään ajoradalle ulkoreunaan vinoparkkiin kuivurinpuoleiselle sivulle. Trailerit ja peräkärryt viedään radan takasuoralle heti, kun mahdollista.

SÄHKÖPAIKAT ovat vain sähköpaikan varanneille. Soittakaa tullessanne Hannulle, kun lähestytte Loimaata p. 040-8607600

MAJOITUS JA WC:T maneesin takaosa on telttailijoita varten. WC ja suihku löytyy tallin takaosasta ja PuuCee turvekatoksen vierestä.

KENGITTÄJÄ Annika Tamminen lyö omistajan vastuulla irtokenkiä tarpeen mukaan.

KOIRAT ovat tervetulleita Loimihakaan, mutta ne on aina pidettävä kytkettyinä tai hyvin kontrollissa, ettei tule turhia tappeluja talon omien koirien kanssa. Lämpimästi tervetuloa Loimihakaan!

T:Leena Kalalahti, kilpailusihteeri p.040-8618806

2018/1506ak.txt · Viimeksi muutettu: 2018/06/14 09:51 / oiv