Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


15.7. Ri-Ra / Riihimäki / Taso 1 Kilpailijatiedote

AJO-OHJE:

Kilpailupaikan osoite on Oravankatu 26-32, Riihimäki. Aja vt 3:n ja kt 54:n liittymän Juppala kautta. Älä käytä navigaattorin opastusta ”Riihimäen Ravirata” – tämä vie kaupungin keskustaan!!!

PYSÄKÖINTI:

Varikkoalueelle ei saa ajaa muita kuin hevoskuljetusajoneuvoja. Henkilöautot tulee ajaa katsomorakennuksen pysäköintialueelle, jonka portti sijaitsee 3-kerroksisen tuomaritornin edessä (ei tarvitse jättää radan edessä olevalle levennykselle).

KANSLIA, PUFFA JA WC:T, SEKÄ KANSLIASSA ASIOINTI:

Kaikki sijaitsevat raviradan katsomossa. Kilpailukanslia avataan klo 8.30 ja suljetaan ½ tuntia viimeisen luokan päättymisestä. Kanslian puh. 040 580 8049.

Lähtöön ilmoittautuminen (=kilpailumaksujen maksaminen käteisellä) on tehtävä viimeistään 45 min ennen omaa arvioitua lähtöaikaa kilpailukansliaan. Kilpailijoiden ja groomien tulee samalla esittää kansliassa SRLn voimassa olevat jäsenkorttinsa.

HEVOSTEN SUITSITUS:

Hevosten on oltava kilpailupaikalla, myös varikkoalueella, sääntöjen mukaisesti suitsitettuna.

VERRYTTELY:

Verryttely tapahtuu raviradan kaviouralla sekä halutessa pehmeällä hiekkapohjaisella ns. kisakentällä 90 x 40 m. Koulukokeesta siirrytään tarkkuuskokeeseen ravirataa pitkin. Ennen tarkkuuskoetta on mahdollista huoltaa hevosta, kilpailijoiden tulee tällöin huomioida kilpailualueen laajuus ja pitkät siirtymät.

TARKKUUSRATA:

Tarkkuusrataan voi tutustua ennen kilpailun alkua sekä suoritusten välissä, ensimmäinen valjakko starttaa tarkkuuteen klo 10.15, tarkkuuden lähtöjärjestys on suuntaa antava.

PALKINNOT:

Palkintojenjako tapahtuu viimeisen suorituksen jälkeen. Tsemppipalkinnot annetaan radalta poistuttaessa. Palkintoja ei lähetetä jälkikäteen.

TUPAKKAPAIKKA:

Kilpailualueen erillinen tupakkapaikka sijaitsee katsomon kadun puolella, sen länsipäässä. Tupakointi katsomotiloissa tai muualla kilpailualueella on kielletty!

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Hevosten lantoja varten varikolta löytyy sinisiä saaveja ja erillinen roskalava joihin kilpailijoiden toivotaan siivoavan omat jälkensä.

Hevosille on saatavissa juomavettä varikon vesipisteestä, joka sijaitsee doping-karsinan vieressä. Myös hevosten suihkuttaminen vesipisteellä on mahdollista.

Mikäli hevosia pidetään raviradan valjastuskatoksissa, ei niitä saa jättää katoksille yksin ilman asianmukaista valvontaa.

Jos hevonen kytketään kiinni valjastuskatosten tai vesikarsinoiden ketjuihin, tapahtuu se aina omalla vastuulla.

Keskikentän jalkapallonurmikoilla ratsastaminen/ajaminen on kielletty.

Hevosten syöttely on sallittua vain ns. verryttelykentän (koulukoe) ja varikkoalueen väliin jäävällä nurmikaistaleella, muualla se on kiellettyä. Syöteltäessäkin hevosilla tulee olla kuolaimet suussa!

Kaikkien koirien tulee turvallisuussyistä olla kilpailualueella kytkettyinä.

Tervetuloa kilpailemaan Riihimäelle!

2017/1507kt.txt · Viimeksi muutettu: 2017/07/14 22:18 / oiv