Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


WiuHu/Salo 22.-23.8.2015 Kilpailijatiedote

KILPAILIJATIEDOTE

Tervetuloa Wiurilaan, Wiurilan Hevosurheilijoiden järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 22-23.8.2015. Ilmoittautuneita valjakoita on yhteensä 33 kpl.

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY

Kouluohjelma ajetaan hiekkapohjaisella nurmikentällä, Åminne-areenalla. Kouluverryttely tapahtuu myös Åminne-areenan nurmella. Tarkkuusosakoe ajetaan lauantaina nurmikentällä koulukokeen jälkeen.

Erillistä ajurikokousta ei järjestetä.

Sunnuntain maratonosakokeen A-osuus ajetaan teillä Wiurilan läheisyydessä. Eläinlääkäri tarkastaa hevoset ennen ja jälkeen B-osuuden pitkän laitumen päässä olevalla taukopaikalla. Estealueita on 7. Estepiirroksista selviää, mitkä portit/esteet kukin luokka ajaa.

RADANNÄYTTÖ maratonille järjestetään kaikille luokille 5 – 7 klo 12.00 ja luokille 1 – 3 klo 17.00.Radannäyttöön saavutaan omilla autoilla. Lähtö tapahtuu A-osuuden lähdöstä kartanon pihan läheltä.

KILPAILUKANSLIA on lauantaina Åminne-areenalla ja sunnuntaina Wiurilassa kuorma-autossa. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan. Kanslia on auki pe n. klo 19-20 (wiurilan tallin pihalla), la ja su alkaen klo 9.00 (kilpailupaikalla).

BUFFETTI on Åminne-areenalla teltassa ja Wiurilassa ratsastuskentällä. Buffetti aukeaa molempina päivinä klo 9.00. Sunnuntaina buffetissa on tarjolla kattava aamiainen hintaan 6 €/hlö. Kilpailukansliassa voi ilmoittautua vielä lauantaina klo 12 mennessä illanviettoon, hinta 25 €/hlö.

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.wiuhu.sporttisaitti.com, www.valjakko.net sekä KIPAsta. Tulokset tulevat samoille sivuille.

PALKINTOJENJAKO: 1-7 luokkien koulu- ja tarkkuuskokeen palkinnot jaetaan lauantaina illanvietossa. Luokkan 8 palkinnot jaetaan Åminne-areenalla n. klo 13.00. Sunnuntaina luokkien 1-7 palkinnot jaetaan kestävyyskokeen jälkeen tulosten selvittyä. Palkintojenjako tapahtuu ratsastuskentällä.

KARSINAT: Hevoset majoittuvat siirtokarsinoihin, jotka sijaitsevat maneesin vieressä. Karsinapaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Karsinoissa ei ole ruokinta/juoma-astioita eli ottakaa omat mukaan. Sateen sattuessa kannattaa ottaa mukaan pressu tms. jotta saa tavarat suojattua. Karsinoissa on turvekuivitus, jokaiseen karsinaan on varattu yksi turvepaali. Karsinat on siivottava lähtiessä. Siivoustarvikkeet löytyvät karsinoiden vierestä ojan puolelta, samaan paikkaan saa kipata lannat.

VARUSTEET: Varusteet säilytetään karsinoiden lähistöllä. Vaunut voi jättää esimerkiksi maneesin päätyyn (ulkopuolelle) karsinoiden läheisyyteen.

TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: Åminne-areenalle tultaessa autot pysäköidään kylttien mukaan kilpailukentän oikealle puolelle. Mikäli sade on pehmittänyt kentän pahasti, suosittelemme auton jättämistä Wiurilaan ja saapumista Åminne-areenalle hevosen kanssa. Wiurilassa tallin pihalle ajaessa pyydämme huomioimaan rajallisen tilan. Hevoset voi purkaa myös ison parkkipaikan alareunassa. Purkamisen jälkeen tyhjät trailerit tulee viedä ns. kunnanlaituriin. Trailereita ei voi jättää parkkipaikalle (tai tallin pihalle), koska sen tulee olla juhlasalin vieraiden käytössä.

SÄHKÖPAIKAT: Sähköpaikat ovat tallin ympäristössä, ns. maissipellolla, tallin pihassa ja parkkipaikan alareunassa. Ohjaamme sähköpaikan varanneet paikoilleen, kun saapuvat Wiurilaan.

MAJOITUS: Mikäli joku haluaa telttailla kisapaikalla, maissipellolla sähköpaikkojen läheisyydessä on siihen tilaa. WC ja suihku löytyy tallista ja PuuCee maneesin vierestä sekä parkkipaikan alareunalta. Myös Golfin suihkua saa käyttää. Pyydämme teitä jättämään golfin suihkutilat yhtä puhtaiksi kuin ne olivat saapuessanne sinne. Ottakaa omat pyyhkeet ym. mukaan. Pyrimme puhtauteen, jotta saamme jatkossakin käyttää golfin tiloja. Suihku sijaitsee talousrakennuksessa holvikaaren toisella puolella, ovessa lukee ”pukuhuoneet”.

ILLANVIETTO: Illanvietto järjestetään kartanon ravintolan cabineteissa lauantaina klo 20.00. Lippuja illanviettoon on mahdollista ostaa vielä kansliasta la klo 12 mennessä.

Kilpailukengittäjänä toimii Mikko Saarinen p. 040 093 9214, eläinlääkärinä Jerina Wallius p. 0400828576, lääkärinä Marja Kuusisto. turvallisuusvastaavana Hanna Kiviranta ja kilpailunjohtajana Pia Linden.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

T: WiuHu

Kartta karsinapaikoista:

JokinenValtonenFinellHeikinheimoHeiskanenUusitaloNikkolaKalalahtiKalalahtiFriis


NiskanenSöderholmKaurimoSuihkonen
2015/2208ajuri.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)