Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


SRS/Teerisalo Aluemestaruudet 11.-13.7.2014 Ajurikirje

AJURIKIRJE 11.- 13.7.2014, SALO

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin alue- ja kansallisen tason valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, Teerisalon Tallille, osoite: Rivometsäntie 11.

AJURIKOKOUS

Ajurikokous järjestetään torstaina 10.7. klo 21.00 maneesissa.

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta www.teerisalo.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo)

Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot samalle peltolohkolle autotien puolelle. Saapuessasi hevoskuljetusautolla tai jos olet varannut sähköpaikan esim. pakettiautolle soita Sannalle 044- 722 9320, kun näet maneesin. Jokaiselle autolle on suunniteltu tila etukäteen.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on to kontti ja pe katos maneesin takana, pellon puolella. Huom! Kontissa on tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna to klo 19-20.30, pe klo 8-17, la klo 8-16, su 1h ennen kisapäivän alkua - kilpailun loppuun.

Kanslian puh. 050-3641725

Kontin ulkoseinä toimii ilmoitustauluna, minne päivitetään kaikki mahdolliset kilpailijoita koskevat tärkeät tiedotteet.

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan Teerisalon tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus ja kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lantalava sijaitsee tallin päädyssä. Kärryt voi tyhjätä myös viereiseen kasaan, josta ne nostetaan koneellisesti lavalle. Kaikissa karsinoissa ei ole juomakuppeja, ota oma juoma-astia mukaan. Hevosten pesuvesi ja muu käyttövesi otetaan säiliöistä tallialueelta. Vesiletkut ovat suljettu kilpailujen aikana. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä, mutta niitä ei tarvitse tyhjentää.

Hevosten aamuruokinta hoituu tallimestareiden toimesta, jokaisena päivänä klo 7.00. Jätä ruuat selvästi karsinan eteen. Jos et halua ruokintaa hevosellesi, kirjoita hevosen nimi tallin tussitaululle!

Tallimestarit: Essi Joronen puh. 044- 254 1405, Taija Raatikainen puh. 044-917 8383 ja Veera Leivo puh. 0400- 586 328

IHMISTEN MAJOITUS JA PESEYTYMINEN

Ankkurikellari, osoite: Kokkilantie 879, 25230 Salo sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Majoituksen varanneet saavat avaimet kisapaikan kansliasta. Avainten palautus sunnuntaina kisakansliaan. Muista mukaan omat liinavaatteet!

Ankkurikellarin suihkutilat ovat käytössä siellä majoittuville. Miehille ja naisille on omat suihkutilat ja niiden välissä sijaitseva sauna on yhteiskäytössä, joten varaudu suojaamaan sulosi.  Ankkurikellarin omasta rannasta uiminen on kielletty!

Ankkurikellarin sauna lämpimänä lauantaina klo 17-20

Muille käytössä viereisen uimarannan uusitut pesu- ja saunatilat. Avoinna klo 12-21. Hinta 3e käteismaksulla.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesin takaosassa (kulku maneesin takaovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa säilytys maneesissa. Huolehdimme, että maneesi ei pölyä! Vaunut on mahdollisuus pestä maratonsuorituksen jälkeen painepesurilla tallin päädyssä sijaitsevalla pesupaikalla.

KILPAILUPAIKAT

Perjantain kouluosuus ajetaan hiekkapohjaisella Teerisalo Driving Arenalla. Verryttely tapahtuu nurmialueella koulukentän takana. Samalla alueella voit halutessasi ajaa, juoksuttaa tai ratsastaa torstaina. Myös Teerisalo Driving Arena on käytössä torstaina klo 20.30 asti. Erillistä valjakkotarkastusta ei ole, mutta stewardit tarkkailevat turvallista valjastusta.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla, jonka on lahjoittanut koruliike Viktoriaana. Kultaisen rintaneulan arvo 120e.

Kestävyyskoe ajetaan Teerisalon tallin läheisyydessä sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. Kestävyyskokeessa on käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan.

Esteellä numero 6, joissa kaikille kansallisten luokkien valjakoille on samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. Koskee luokkia 5-7.

Esteellä numero 2 palkitaan estetuomarin päätöksellä sujuva ja siisti suoritus Teerisalo Driving lahjakortilla, arvo 50e. Koskee aluetason luokkia 1-4.

Kaikki maratonissa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan Veljekset Wahlstenin lahjoittamalla sekuntikellolla, arvo 19e.

Tarkkuusrata ajetaan 40 x 100 m Teerisalo Driving Arenalla virhepistekilpailuna.

ESTEALUEEN 6 KORISTELU

Estealue 6, VaTu:n ilmoitustaulu rakennetaan kentälle heti koululuokkien päätyttyä. Toivomme, että kaikki tiimit ottaisivat mukaan tulosteita, mainoksia, kuvia ym. millä voimme yhdessä koristella esteen ilmoitustauluksi. Este koristellaan heti kun se on valmis/koulupalkintojen jaon jälkeen.

RADANNÄYTTÖ

Luokan 1 radannäyttö on 12.00 jalkaisin. Kokoontuminen pellolla B:n lähdössä. Lauri Lehtiön johdolla.

Alueluokkien ja kansallisten radannäyttö järjestetään parkkialueelta lähtien, aika kuulutetaan ja ilmoitetaan taululla pe alkuillasta. Omilla autoilla. Autot täyteen tehokkaasti, kimppakyydein. Alueluokat ja kansallinen helppo Lauri Lehtiön johdolla. Kansallinen vaativa ja vaikea Heikki Heiskasen johdolla.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset A- osuuden jälkeen tauolla ja B- osuuden jälkeen. Erillistä hevostarkastusta ei ole la aamuna. Luokan I valjakot, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B osuuden, tulevat taukopaikalle näyttäytymään eläinlääkärille ennen starttia. Ennen tarkkuus osakoetta, hevonen esitetään stewardille ajamalla kahdeksikko merkityllä alueella.

BUFFETTI JA SHOPPAILU

Hyvin varusteltu Teerisalo Cafe’ palvelee maneesissa. Avoinna to klo 16-22, pe klo 7-21, la ja su klo 7- kilpailun loppuun. Myynnissä on mm. monipuolinen aamupala 5e, makkara- ja lihapullaperunat, grillimakkaraa, lihapiirakat, salaatit, toastit, makeita herkkuja, kylmiä juomia ja jäätelöä.

Perjantaina paikalla muotiliike Elisabeth myymässä kauniita juhlahattuja. Myös pankkikortti käy.

Paikallista hevostaidetta tulee esittelemään ja myymään Laura Polo.

Käsityöpöydältä löytyy lämpöisiä hevoskuvioisia villasukkia.

ILLANVIETTO JA PALKINTOSEREMONIAT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot.

Perjantaina kouluosuuden palkintojenjako on maneesissa välittömästi, tulosten ratkettua. Ilman hevosia. Ohjelmassa myös junnujen esitys!

Tanssiryhmä Teerisalo Show Girls esiintyy lauantaina heti maratonin jälkeen.

Lauantain illanvietto järjestetään maneesissa klo 20 alkaen. Ruokana sikaa vartaassa lisukkeineen. OPM. Erityisruokavaliosta ilmoitettava erikseen: Kirsi Pajunen: 044- 579 7653 Ruoka on tarjolla klo 20-21.30, jonka jälkeen on maratonosuuden palkintojen jako.

Illanvietossa järjestetään hyvät arpajaiset, joten kolikkokukkaro kannattaa varata matkaan mukaan! Illanaikana on myös yllätysohjelmaa!

Illanvietto päättyy viimeistään klo 24.00, jotta hevoset saavat yörauhan!

Taxi, puh.+3581000041

Tarkkuusosakokeen ja kokonaiskilpailun palkintojenjaot suoritetaan kahdessa osassa. Ensimmäisessä palkintojenjaossa palkitaan alueluokat 1-4. Toisessa palkintojenjaossa kansalliset luokat 5 - 7. Alueluokkien palkintojenjako suoritetaan nurmialueella maneesin vieressä. Noviisiluokkalaiset saapuvat käsihevosilla. Aluemestaruusluokat ajaen. Kansallistenluokkien palkintojen jakoon saavutaan ajaen ja seremonia pidetään Teerisalo Areenalla.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja kaksi bajamajaa maneesin takana. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkatulla alueella, maneesin takana.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys to, pe ja su (paikalle tuloaika n. 30 min.) La päivystys paikanpäällä.

Tallin oma koira Vilma kulkee tallialueella vapaana. Muut koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIEOJA

  • Kilpailunjohtaja Sanna Järvelä, 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallipäälliköt Taija Raatikainen 044-9178383, Essi Joronen 044-2541405, Veera Leivo 0400-586328
  • Turvallisuuspäällikkö Jukka Ylimaa 050-3844104
  • Kanslia Minna Paakki 050-3641725
  • Koordinaattori Annika Härkönen, 050 541 6941
2014/ajurikirje1107.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)