Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Aluemestaruuskilpailut Loimihaka 7.-8.9.2013 Ajurikirje

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Valmennuskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin seura- ja aluetason valjakkoajokilpailuihin 7.-8.9.2013. Ilmoittautuneita valjakoita on alueluokissa 23 ja seuraluokissa 9.

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY Kouluohjelma ajetaan uudella hiekkakentällä. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä. Puolen tunnin kuluessa koulukoesuorituksesta siirrytään tarkkuusajokokeeseen, joka ajetaan kolmiopellon nurmella. Tarkkuusverryttely tapahtuu ratsastuskentän viereisellä nurmella. Kulku verryttelystä tarkkuusradalle tapahtuu välitietä pitkin. Sunnuntain maratonosakokeen A-osuus ajetaan kyläteillä Loimihaan läheisyydessä. Siirtymä ajetaan Loimihaan ajoradalla. E-osuudella on 4 estettä seuraluokille ja 5 alueluokille. Eläinlääkäri tarkastaa hevoset ennen ja jälkeen E-osuuden. RADANNÄYTTÖ on kaikille yhteinen ja tapahtuu lauantaina klo 18 omilla autoilla. Lähtö tapahtuu A-osuuden lähdöstä.

KILPAILUKANSLIA ja BUFFETTI ovat teltassa maneesin edessä. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan. Kilpailukansliaan voi ilmoittautua vielä lauantaina klo 14 mennessä illanviettoon ja maksaa grillilautasen hinnan 12€/hlö. Karsinavaraukset maksetaan kutsun mukaisesti suoraan LoimURan tilille. Naapurin maksut voi maksaa joko ko. tilille, kansliaan tai suoraan Leenalle tai Hannulle.

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi, uutiset ja tapahtumat -palstalta ja Facebookista sekä valjakkonetistä. Tulokset tulevat samoille sivuille.

PALKINTOJENJAKO: Koulun ja tarkkuuden palkinnot jaetaan grillijuhlassa. Sunnuntaina palkinnot jaetaan maratonosakokeen jälkeen tulosten selvittyä. Palkintojenjako tapahtuu ratsastuskentällä hevosen kanssa ajaen tai taluttaen.

KARSINAT: Kaikki hevoset majoitetaan talliin. Ulkokarsinoissa asustaa Loimihaan omia hevosia. Pienet ponit majoittuvat tallin päädyssä oleviin pikkukarsinoihin. Niissä ei ole ruokinta/juoma-astioita eli ottakaa omat mukaan! Tarhat ovat vain Loimihaan hevosten käytössä ja osa estealueina. Ilmoitustaululla on karttakuva karsinapaikoista. Karsinat siivotaan itse, mutta niitä ei tule tyhjentää kokonaan.

VARUSTEET: Varusteet säilytetään karsinoiden edessä siististi. Heinävarastoon voi viedä omat heinät ja säilöheinää on myös ostettavissa. Älkää jättäkö väkirehuja karsinoiden eteen, sillä Mikko-possu syö kaiken! Vaunuparkki on maneesissa. . TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: Ajoradan kuivurin puoleisella suoralla radan ulkoreunassa. SÄHKÖPAIKAT: Kaksi sähköpaikan varannutta pienempää ajoneuvoa sijoitetaan konehallin päätyyn ja muut kuivurin eteen. Ottakaa yhteyttä Hannuun, kun saavutte p. 040-8607600

MAJOITUS: Mikäli joku haluaa telttailla kisapaikalla, maneesin takaosa on siihen käytettävissä. Naapurin huonevarauksista ottakaa yhteyttä Leenaan. Kaikki yöpymispaikat Naapurissa ovat jo etukäteen varattuja. Yöpyjät – ottakaa mukaan omat liinavaatteet! Peitot ja tyynyt löytyvät talon puolesta.

MUUTA: Loimihaan pihasauna on lämpimänä ja kisaväen käytettävissä lauantaina klo 16-20. Klo 20 aloitamme grillijuhlan tallin viereisessä rakennuksessa ja tallin pihalla.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! T: LoimURan ja Loimihaan väki

2013/ajurikirje0709.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)