Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


AJURIKIRJE 27. - 29.7.2012, URJALA

Tervetuloa ensimmäiseen Suomessa järjestettävään valjakkoajon Baltic Cup -osakilpailuun Hessi-tallille Urjalaan. Osoite: Kyläsuontie, 31720 Urjalankylä.
Kilpailun järjestää Urjalan Hevosurheilijat yhteistyössä Hessi-tallin kanssa.

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Ajo-ohjeet löytyvät sivulta www.hessitalli.fi, kohdasta yhteystiedot. Navigaattori tuntee osoitteen Kyläsuontie, Urjalankylä.

Trailereiden ja hevosautojen paikoitus ja purku maneesia vastapäätä olevalla pellolla, tulosuunnasta vasemmalla. Maneesin ympäristöön ja tallialueelle ei saa ajaa.
Yleisöparkki on ns. Astalan pellolla, jonne käännytään Urjalasta päin tultaessa ennen Kyläsuontietä. Opasteet Punkalaitumentiellä.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on punaisessa ladossa valjakkokentän läheisyydessä. Kanslian puh. +358 40-529 6110 Kanslia on avoinna:
to klo 19 – 21
pe klo 8.00 →
la klo 8.00 →
su klo 8.00 →

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan Hessitallin tallirakennukseen ja konekatokseen rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Majoitus tilattava etukäteen Kipasta. Tallin karsinoissa on turvekuivitus ja tilapäiskarsinoissa oljet. Lantala sijaitsee tallissa. Karsinoissa ei ole juoma-automaatteja, joten ämpärit mukaan. Karsinat puhdistetaan lähtiessä, mutta ei tarvitse tyhjentää.
Tallin kummassakin päässä on esikuivattua säilöheinää. Hevosten juoma- ja pesuvedet otetaan ämpäreihin tankeista merkityiltä paikoilta. Tallin vesijohtovettä ei saa ottaa. Tarhausmahdollisuus. Tiedustelut tallipäivystyksestä. Tallipäivystys puh. +358 50 – 465 8037

IHMISTEN MAJOITUS JA PESEYTYMINEN

Majoitus maneesille tilattava etukäteen Kipasta tai puh. + 358 50 465 8037 tai kilpailut@hessitalli.fi. Telttoja saa pystyttää pellolle hevosautojen läheisyyteen ja maneesin takaosaan.
Peseytymismahdollisuus iltaisin Eija Sindan rantasaunalla Järvitie 43, jossa puulämmitteinen sauna ja järvi. Vesi kannetaan järvestä, ei suihkua. Sauna lämpiää iltaisin klo 17 alkaen
Rannan laiturilta ei saa hypätä järveen!

Oma juoma- / hampaidenpesuvesi kannattaa ottaa mukaan. Tallin vesi ruosteista.

SÄHKÖPAIKAT

Mikäli et ole ilmoittanut Kipassa sähköpaikan tarvetta, varaa se etukäteen sähköpostitse kilpailut@hessitalli.fi tai puh. +358 50 465 8037.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesin sisällä pitkien seinien vierustoilla. Omat valjastelineet mukaan.

KILPAILUPAIKAT

Koulu- ja tarkkuuskilpailut ajetaan 42 x 104 m kokoisella kivituhka-kumirouhepohjaisella valjakkokentällä. Veryttelyt viereisellä hiekkapohjaisella ratsastuskentällä.
Valjakkotarkastus on pe klo 10.00 alkaen lähtöjärjestyksen mukaisesti. Valjakkotarkastus suoritetaan veryttelykentällä. Kestävyyskoe ajetaan tallin läheisyydessä sijaitsevilla sorateillä. Estealueilla hiekka- nurmi- ja sorapohjia. Kansallisissa luokissa ajetaan kuusi estettä ja alueluokissa neljä.
D-osuuden jälkeen taukopaikalla valjakkokentällä on kylmäysmahdollisuus vedellä. Vesi haetaan tankista omaan ämpäriin.
Kestävyyskokeessa on käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa A-osuuden lähdössä ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi tulospalveluun valkoiseen ns. Tyvi-koppiin valjakkokentän päähän.

RADANNÄYTTÖ

Radannäyttö perjantaina Baltic Cup luokille klo 19 ja alueluokille klo 17.30. Kokoontuminen buffan eteen.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Baltic Cup luokkiin osallistuvilla hevosilla/ poneilla tulotarkastus pe klo 9-10.30 maneesin vieressä. Eläinlääkäri tarkastaa hevoset myös D-osuuden jälkeen tauolla sekö maalissa.

BUFFETTI

Erinomainen UrHun buffetti palvelee punaisessa ladossa. Myynnissä kaikkea hyvää aamupalasta ja lounaasta vohveleihin ja jätskiin.
to klo 18 – 21
pe, la ja su klo 7.00 eteenpäin.
Aamuisin klo 7 alkaen saatavilla aamiainen hintaan 5€.
Pe ja la lounas klo 14-16, hinta n. 7 - 8€
Su lounas tarjolla klo 12 – 14, n. 7 – 8 €

Maneesilla palvelee monipuolinen hevostarvikeliike Hessi-tarvike kilpailujen aikana.

ILLANVIETTO JA PALKINTOSEREMONIAT

Kouluosuuden palkintojenjako pe illalla klo 20 buffetin läheisyydessä ulkona, sateen sattuessa maneesissa. Buffetti auki ja mahdollisuus ostaa pientä purtavaa. Luvassa myös hauska groomikilpailu!

Lauantain illanvietto maneesissa klo 20 alkaen. Illalliskortti 15€ on ostettavissa kansliasta mielellään jo perjantaina aikana. Illalliskortit ilmaisia Baltic Cup -luokkiin osallistuville kuskeille ja groomeille sekä kaikille ulkolaisille kilpailijavieraillemme seurueineen. Haethan kuitenkin ilmaisenkin illalliskorttisi kansliasta ja näin samalla ilmoittaudut illanviettoon.
Illalliskortti sisältää yhden ruokajuoman, muuten toivotaan, että huolehdit itse nestetasapainostasi.

Illanvietossa suoritetaan maratonosuuden palkintojenjako.

Illan aikana on mahdollisuus koittaa onneaan arpajaisissa (rahapussi mukaan!) ja avata ääntä karaoken merkeissä.

Tarkkuusosakokeen ja kokonaiskilpailun palkintojenjako suoritetaan sunnuntaina heti tulosten selvittyä. Baltic Cupin palkintojenjako suoritetaan ennen alueluokkien aloittamista.

MUUTA TÄRKEÄÄ

WC:t sijaitsevat maneesissa heti eteisessä sekä taukotuvan yhteydessä, jossa myös on suihku. Tupakointi sallittu ainoastaan maneesin takana sille varatulla alueella.

KilpailunjohtajaJarmo Murola,puh. +358 400 968 440
Tuomariston puheenjohtajaTuire Suvanto,puh. +358 400 632 153
TallipäivystäjäElla Numminenpuh. +358 50 465 8037
Kanslia puh. +358 40 529 6110
KengittäjäKalle Itkonenpuh. +358 400 341 923 ( pe ja su)
Vesa Kinnunen puh. +358 44 322 5139 ( la)

TERVETULOA URJALAAN!

Aamiainen/ Breakfast

Buffetista 7.00-9.30

  • kahvi/tee - coffee/tea
  • tuoremehu - juices
  • leivät, levitteet - bread, butter, marmelade
  • kinkku, meetwursti, juusto, kananmuna - ham, meetvurst,cheese,egg
  • 1 jogurtti / henkilö
  • Hinta 5€/henkilö - Price 5€/person
2012/ajurikirje2707.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)