Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


teerisalodrivingpieninlogo.jpg

AJURIKIRJE 6.-8.7.2012, SALO

Tervetuloa ensimmäisiin Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin alue- ja kansallisen tason valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, Teerisalon Tallille, osoite: Rivometsäntie 11.

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta www.teerisalo.fi kohdasta sijainti. Navigaattori löytää perille osoitteella: Rivometsäntie 11, Halikko (päivitetyissä versioissa Salo) Hevostrailereiden paikoitus ja purku maneesin viereisellä pellolla. Vältä tallin piha-alueelle ajoa. Mikäli kuskaat hevosesi päivittäin alueelle trailerilla, kysy paikoitusohje erikseen la päivän osalta 044-7229320. Ajoluvallisten parkki on tallin päädyssä. Yleisöparkki Kokkilantien toisella puolella, koulukenttää vastapäätä, mistä kulku jalkaisin kilpailupaikalle. Kilpailupäivinä paikalla parkkiohjaajat.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on maneesissa ja se on avoinna:

to klo 16-21, pe 8-17, la 7-16, su 10-16

Kanslian puh. 044-7229320

Kanslian vieressä on ilmoitustaulu, minne päivitetään kaikki mahdolliset kilpailijoita koskevat tärkeät tiedotteet.

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan Teerisalon tallirakennukseen ja katokselle rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turve-puru sekoitekuivitus ja turvetta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lantalava sijaitsee tallin edessä. Kaikissa karsinoissa ei ole juomakuppeja, ota oma saavi mukaan. Hevosten pesupaikkoja on kaksi. Yksi tallin sisällä, ja toinen tallin sivustalla. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä, mutta niitä ei tarvitse tyhjentää. Tallilta on mahdollisuus ostaa kuivaa heinää pienpaaleissa, hinta 3€/paali.

Tallimestari: Taija Raatikainen puh. 044-917 8383

IHMISTEN MAJOITUS JA PESEYTYMINEN

Ankkurikellari, osoite: Kokkilantie 879, 25230 Salo sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Majoituksen varanneet saavat avaimet kisapaikan kansliasta. Avainten palautus sunnuntaina kisakansliaan. Muista mukaan omat liinavaatteet!

Ankkurikellarin suihkutilat ovat avoinna kaikille kilpailijoille koko kisan ajan ja ne löytyvät majoitustilan alimmasta kerroksesta. Miehille ja naisille on omat suihkutilat ja niiden välissä sijaitseva sauna on yhteiskäytössä, joten varaudu suojaamaan sulosi. :-) Ankkurikellarin omasta rannasta uiminen on kielletty!

Ankkurikellarin sauna lämpimänä perjantaina klo 20-23 ja lauantaina klo 17-20

Kivenheiton päässä Ankkurikellarista, lossin vieressä, sijaitsee Kokkilan uimaranta ja uudet tasokkaat saunatilat. Uimaranta on auki joka päivä klo 12-21. Uimaan saa mennä ilmaiseksi ja rannalta löytyy kaksi pukukoppia uikkareiden vaihtoon. Saunamaksu on 2e ja se maksetaan uimarannan kioskiin.

SÄHKÖPAIKAT

Mikäli et ole ilmoittanut jo KIPASSA sähköpaikan tarvetta, varaa se etukäteen sähköpostitse teerisalo@gmail.com

Sähköpaikan varanneille paikoitus maneesin tai talon vieressä. Pyydä ohjaus, kun saavut paikalle.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesin takaosassa (kulku maneesin takaovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa säilytys maneesissa. Huolehdimme, että maneesi ei pölyä! Vaunut on mahdollisuus pestä maratonsuorituksen jälkeen painepesurilla tallin vieressä sijaitsevalla pesupaikalla.

KILPAILUPAIKAT

Perjantain koulu- ja sunnuntain tarkkuusosuudet ajetaan 40x80m Teerisalo Green – nurmikentällä, mikä sijaitsee tallialueella. Verryttely tapahtuu kivituhkapohjaisella ratsastuskentällä, sekä nurmialueella koulukentän vieressä, pellon takaosassa. Alueluokissa on ennen koulukoetta valjakkotarkastus, minne saavutaan lähtöjärjestyksen mukaisesti. Valjakkotarkastus n. 1/2h ennen omaa koulukoetta ratsastuskentällä.

Kestävyyskoe ajetaan Teerisalon tallin läheisyydessä sorapohjaisilla teillä. Kansallisissa luokissa on viisi estettä, muut ajavat neljä. Osa esteistä on nurmipohjaisia ja ne sijaitsevat tallin läheisyydessä. Este numero 1, sijaitsee n. 1km päässä tallialueelta. Sen ajavat vain kansalliset luokat. D-osuuden jälkeisellä taukopaikalla on kylmäysmahdollisuus vedellä. Kestävyyskokeessa on käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa A-osuuden lähdöstä ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi tulospalveluun, joka on pakettiautossa maneesin vieressä.

Este numero 3 tulee sisältämään kaikille kilpailijoille samat portit. Esteellä nopeimman ajan ajanut valjakko saa Teerisalon tallin lahjoittaman 100€ lahjakortin. Lahjakorttia voi käyttää tallin kaikkiin palveluihin, tai esim. buffettiin, tai 2013 kilpailumaksuihin. Lahjakortti on voimassa lokakuuhun 2013 saakka.

Myös este numero 4 tulee sisältämään samat portit kaikille kilpailijoille. Samalla kilpaillaan Hööksin lahjoittamista palkintoloimista, jotka tulevat saamaan esteellä nopeimman ajan ajaneet poni- ja hevosvaljakko.

Tarkkuusosuuden arvostelu on kaksiosainen kilpailu. (960§). Kilpailun ensimmäinen osa ajetaan virhepistekilpailuna ja sen virheittä selvittäneet jatkavat toiselle osalle (ilman äänimerkkiä). Toisen osan arvostelu on aikakilpailu. Kokonaiskilpailussa sijoittumiseen huomioidaan ainoastaan ensimmäisen osan virhepisteet.

RADANNÄYTTÖ

Radannäyttö järjestetään maneesin edestä perjantaina klo 17.30 Kansalliset luokat traktorikyydillä ja alueluokat maasturein.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset ennen kestävyyskoetta maneesin edessä la 7.7. klo 8.30 lähtöjärjestyksessä ja D-osuuden jälkeen tauolla, sekä maalissa.

BUFFETTI JA SHOPPAILU

Hyvin varusteltu Teerisalo Cafe’ palvelee maneesissa. Avoinna to klo 16-20, pe klo 7-21, la klo 7-17 ja su klo 7 –kisojen loppuun. Myynnissä on aamupalaa, maittavat lounaat, makeita herkkuja, kylmiä juomia ja jäätelöä. Kilpailuissa on paikalla la-su hevostarvikemyymälä Satula.com ja luvassa on hyviä kisapäivän tarjouksia. La mahdollisuus satulan sovituksiin, ota etukäteen yhteyttä www.satula.com

ILLANVIETTO JA PALKINTOSEREMONIAT

Kaikille osakoesijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot. Luvassa myös erityispalkintoja.

Kouluosuuden palkintojenjako perjantaina klo 20 maneesissa, missä myös pientä iltaohjelmaa. Teerisalo Cafe´on avoinna klo 21 asti ja sieltä on mahdollisuus ostaa iltapalaa.

Lauantain illanvietto järjestetään Ankkurikellarissa klo 19 alkaen. Liput 20e, on lunastettava kansliasta mielellään jo perjantaipäivän aikana, mutta viimeistään lauantaina klo 12 mennessä. Muistaa antaa osallistujien nimet listaan maksamisen yhteydessä. Ruoka on vähälaktoosinen ja gluteeniton, tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Ruoka ja kakkukahvit tarjolla klo 19-20.30, jonka jälkeen klo 20.30 maratonosuuden palkintojen jako. Hintaan sisältyy lasi ruokaviiniä, muuten OPM.

Live bändi Tenho tahdittaa tanssia klo 21 alkaen ja illanvietto Ankkurikellarissa päättyy klo 24.00, jotta paikalla majoittuvat pääsevät nukkumaan. Viereinen Lossi Baari B-oikeuksilla palvelee vielä juhlien jatkoja aina klo 02.00 asti.

Illanvietossa järjestetään hyvät arpajaiset, joten kolikkokukkaro kannattaa varata matkaan mukaan!

Tallilta järjestetään ilmainen yhteiskuljetus illanviettoon. Lähtö maneesin edestä klo 19.30 ja paluu takaisin tallille Ankkurikellarin edestä klo 24.00. Jos ilta jatkuu pitkään, palvelee Halikon Taxi, puh.+3581000041

Tarkkuusosakokeen ja kokonaiskilpailun palkintojenjako suoritetaan heti tulosten selvittyä. Alueluokissa sijoittuneet voivat saapua halutessaan palkintojen jakoon käsihevosten kanssa ja kansallisten luokkien sijoittuneet saapuvat palkintojen jakoon valjakkoina. Kokonaiskilpailujen rahapalkinnot saa lunastaa kilpailujen jälkeen kansliasta.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Wc on sisällä tallissa ja puucee maneesin takana. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkatulla alueella, maneesin ja tallin takana. Kengittäjä Saarinen pe ja su 0400-939214 ja la Loponen 050-5272197 Ensiapuvälineistö löytyy tarvittaessa kansliasta.

YHTEYSTIEOJA

  • Kilpailunjohtaja Kirsi Pajunen, puh 044-5797653, 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja Olavi Vainikainen 040-5017192
  • Urheilujohtaja Sanna Järvelä, puh 044-7229320
  • Tallipäällikkö Taija Raatikainen 044-9178383
  • Turvallisuuspäällikkö Jukka Ylimaa 050-3844104
  • Kanslia 044-7229320
  • Koordinaattori Annika Härkönen, 050 541 6941
2012/ajurikirje0607.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)