Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ajo-ohjeet ja kilpailijatiedote Wiurila 11.-12.6.2011

Hyvä kilpailija!

Tervetuloa Wiurilan hevosurheilijoiden järjestämiin alue- ja kansallisiin valjakkoajokilpailuihin Halikkoon 11.-.12.6.

Kilpailupaikat

Koulu-ja tarkkuusosuudet sekä verryttely ajetaan lauantaina nurmikentällä Åminne-arenalla eli 110-tien varrella Kynttilätuotteen vieressä.
Alueluokissa on ennen koulukoetta valjakkotarkastus buffetin vieressä klo 9.00 alkaen lähtöjärjestyksen mukaisesti, olethan ajoissa paikalla.
Koulukoe alkaa klo 10.00 ja tarkkuus ajetaan koulukokeen jälkeen enintään ½h koulukokeen jälkeen. Arvostelu on kaksiosainen kilpailu (§960). Kilpailun ensimmäinen osa ajetaan virhepistekilpailuna ja sen virheittä selvittäneet jatkavat toiselle osalle (ilman äänimerkkiä). Toisen osan arvostelu on aikakilpailu. Kokonaiskilpailussa sijoittumiseen huomioidaan ainoastaan ensimmäisen osan virhepisteet.

Kestävyyskoe ajetaan Wiurilan kartanon läheisyydessä sorapohjaisilla teillä. Alueluokissa on neljä estettä ja kansallisissa seitsemän, osa esteistä on nurmipohjaisia. Esteet sijaitsevat Wiurilan tallin läheisyydessä. D-osuuden jälkeinen tauko on kartanon pihassa, jossa puhdasta vettä, juomakelpoista. Kestävyyskokeen radannäyttö järjestetään lauantaina klo 17.00 omilla autoilla. Kestävyyskokeessa käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa A-osuuden lähdöstä ja ne palautetaan tulospalveluun suorituksen jälkeen.

Hevosten tarkastukset

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset ennen kestävyyskoetta kartanon pihassa klo 8.30-9.30 lähtöjärjestyksessä ja D-osuuden jälkeen tauolla sekä maalissa.

Kilpailukanslia

Kanslia on avoinna perjantaina 10.6. klo 18.00-20.00. Wiurilassa. Lauantaina ja sunnuntaina kanslia on auki alkaen klo 9.00 kilpailupaikalla. Kilpailujen aikana toimiva kaslian puhelinnumero ilmoitetaan myöhemmin, ennen kilpailuja lisätietoja numerosta 040-8282108 Pia Tuomela tai pia.tuomela@gmail.com. Kanslia ja tulospalvelu toimii asuntovaunussa.

Tallit

Hevoset majoitetaan Virosta toimitettuihin siirtokarsinoihin, mitkä sijaitsevat vanhalla maissipellolla Wiurilan tallin ja juhlasalin parkkipaikan välissä. Karsina maksu on 80€/pe-su/hevonen. Wiurilan talliin meno kaikilta ulkopulisilta (siis myös kilpailijoilta) on ehdottomasti kielletty. Siirtokarsinoiden vierestä löytyy vesipiste, turvekasa ja lantala. Hevosten pesupaikka on myös siirtokarsinoiden vieressä.

Vaunut

Vaunut säilytetään alkaen pe 10.6. klo 20.00 maneesissa (kulku maneesin takaa, etuosassa ratsastetaan). Maneesissa saattaa pölytä, oma pressu suojaksi niin halutessasi. Vaunut voi säilyttää myös siirtokarsinoiden vieressä omalla pressulla suojaten.

Ihmisten majoitukset

Hostel majoitusta voi kysellä numerosta (02) 727 8100 tai hostel@wiurilankartano.fi.

Sähköpaikat

Sähköpaikan varanneille paikoitus kunnan laiturin alussa. Edellisten vuosien ongelmien vuoksi testaamme sähköt perjantaina ensimmäisten saapuessa paikalle ja jos ongelmia ilmenee siirretään autot toisaalle.

Autojen paikoitus

Hevostrailereille ja muille autoille paikoitus juhlasalin parkkipaikan alaosassa ja kunnan laiturissa. Hevostrailereiden purku juhlasalin parkkipaikan alaosassa, jossa arvostamme jälkien siivousta. Tallin pihaan ei saa ajaa autoilla.

Illanvietto

Illanviettomaksut ilmoittautumisen yhteydessä kipaan. Illalliskortteja voi ostaa myös kansliasta viimeistään 21.6. klo 15.00 mennessä. Illalliskortin hinta on 20.00 €. Illanvietto on Wiurilan kartanon ravintolassa juhlasalissa klo 20.00. Kulku vasemman puoleisten pylväiden välistä.

Käytännön asioita

Turvekasa löytyy maissipellon alaosasta ja lantala sen vieressä. Karsinat tyhjennettävä lähtiessä kisapaikalta. Maneesin edessä kilpailijoille puucee, peseytymistilojen yhteydessä vessa ja Åminne-arenalla vessa. Peseytymistilat löytyvät Keltaisten talousrakennusten sisäpihalta. Oikeanpuoleisen siiven viimeinen ovi ennen holvikaarta.

Muuta tärkeää

Pidä hevosen rokotukset kunnossa. Ilmoita koulu- ja tarkkuusosuuksilla käytettävien vaunujen leveys ilmoittautumisen yhteydessä. Muutokset viimeistään kilpailukansliaan ilmoittautuessa. Saapuminen Wiurilaan perjantaina viimeistään klo 22.00 hiljaisuus tallialueella viimeistään klo 23.00.

Buffetti

Buffetti on auki kilpailujen ollessa käynnissä lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina Åminne-arenalla ja sunnuntaina ratsastuskentällä. Buffetissa tarjolla ruokaisa salaatti lauantaina ja lämmin lounas sunnuntaina.

Palkintojenjako

Koulu- ja tarkkuuskokeiden palkintojenjako lauantaina illanvieton yhteydessä ja sunnuntaina kartanon edessä n. 1h maratonin jälkeen. Sunnuntain palkintojenjakoon saavutaan käsihevosten kanssa.

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Wiurilaan ja Wiurilassa

Liitteenä karttoja alueesta (Wiurila, Åminne-arena). Teille, jotka käytätte navigaattoria tai haluatte tutkia karttapalvelusta reittejä, osoitteet:
Wiurilan talli
Viurilantie 126
24910 Halikko

Åminne-arenan viereisen talon osoite:
Kailinniituntie 13
24800 Halikko

Yhteystietoja
Kilpailunjohtaja Ville Vainikainen +358405017192
Tiedottaja/kaikista asioista perillä oleva hlö, ennen kilpailuja Pia Tuomela +358408282108
Tallipäällikkö (kilpailujen aikana) Kaisa Rinne +358503231236
Turvallisuuspäällikkö Liisa Hammarberg +358445863170
Kanslia (vain kilpailujen aikana) Paula Avéllan +358
Tuomariston puheenjohtaja Kati Honkanen +358407312034

2011/ohjeet1106.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)