Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ajuritiedote Loimihaka 12.-21.8.2011

HYVÄ KILPAILIJA!
Tervetuloa Loimaalle Suomenhevoskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin kansallisiin ja alueellisiin valjakkoajokilpailuihin 19.-21.8.2011. Ilmoittautuneita valjakoita on 27.

KILPAILUPAIKKA
Koulukoe ajetaan perjantaina nurmipohjaisella kentällä, joka on kooltaan 38 X 80 m. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä koulukentän vieressä.

Maratonin kestävyyskoe ajetaan lauantaina tallin lähialueen kyläteillä. Esteitä on kaikissa luokissa kuusi. Estealueet ovat nurmi- ja hiekkapohjaisia. Tarkkuusajo ajetaan sunnuntaina maneesin takana nurmi/hiekkapohjalla, verryttely ratsastuskentällä.

RADANNÄYTTÖ on perjantaina klo 17.00, lähtö buffetista.

KILPAILUKANSLIA on buffettirakennuksessa tallin vieressä ja avoinna torstaina klo 18-21 ja perjantaista sunnuntaihin kilpailujen aikana. (Perjantaina kanslia on osan päivästä suljettu). Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan.

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi/ajankohtaista ja maratonaikataulu selviää lauantai-iltapäivällä.

HEVOSTARKASTUS: Eläinlääkäri tarkastaa hevoset lauantaina ratsastuskentällä klo 8.30 alkaen sekä D-osuuden jälkeen ennen E-osuutta. Lääkäri on paikalla lauantaina ja sunnuntaina.

KARSINAT : Kaikki hevoset majoitetaan talliin. Tallin infotaululla on pohjapiirros, johon on merkitty kuskien nimillä karsinapaikkavaraukset. Pikkuponeille on väliaikaiskarsinat tallin päädyssä, joten kannattaa ottaa vesisaavi ja ruokinta-astia mukaan. Karsinat on siivottava itse ennen poistumista. Tallin pesupaikka on vapaasti kilpailijoiden käytössä – siivoathan jälkesi! Huomio, että maratonin E-osuus kulkee kolmiopellon laitoja pitkin, joten älä pysäköi reitille!

VAUNUPARKKI on maneesissa. Siellä sopii myös telttailla.
WC ja SUIHKU tallin päädyssä ovat vapaasti kilpailijoiden käytettävissä. Pihasauna lämpiää sekä perjantaina että lauantaina. SÄHKÖPAIKAT ovat kuivurin edessä ja buffetin päädyssä sellaisen etukäteen varanneille.
TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: Kolmiopellolla - seuraa opasteita!
KENGITTÄJÄ päivystää puhelimen päässä ja on tarvittaessa kilpailijoiden käytettävissä.

BUFFETTI on avoinna kilpailupäivinä ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, virvokkeita, jäätelöä, makkaraa ym. KUSKIEN TELTASSA on virvokkeita ja pientä purtavaa kuskien vapaasti nautittavaksi.

ILLANVIETTO on lauantaina klo 20 Loimihaan buffetissa. Illalliskortit 17 €/kpl maksetaan kansliaan mieluiten ilmoittautumisten yhteydessä tai viimeistään lauantaina klo 11 mennessä. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa mitä pikimmin!

AJO-OHJE: Forssan/Ypäjän suunnasta korkeiden viljavarastojen jälkeen oikealle MÄENPÄÄ, Loimijoen yli ja suoraan, sillalta n. 1,5 km Uitontietä, kyltti vas. LOIMIHAKA
Turku/Tampere suunnalta aja kohti Forssaa, rautatiesillan yli ja heti vas. MÄENPÄÄ, jatko kuten edellä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
T: LoimURa ja Loimihaka

2011/ajuri1908.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)