Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Wiurilan valjakkotapahtuman 30.10.2010 satoa

Halikossa Wiurilan kartanon tiloissa järjestettiin lauantaina 30.10.2010 valjakkotapahtuma, johon osallistui noin 30 valjakkoajosta kiinnostunutta. Ohjelmassa oli mm. lajin yleiskokous, Valjakkoajourheilun tuki ry:n syyskokous sekä vuoden 2011 kisakalenterin suunnittelu.

Valjakkoajojaoston kokoonpano pysyi entisellään, kun erovuoroiset Kati Honkanen, Hannu Kalalahti ja Juha Vilenius valittiin yksimielisesti jatkamaan jaostossa. SRL:n hallitukselle esitetään, että valjakkoajojaoston puheenjohtajana vuonna 2011 jatkaa Olavi ”Ville” Vainikainen. Seuraava SRL:n hallituksen kokous on liiton nettisivujen mukaan 21.11.2010.

Kati Honkanen esitteli laajaa opinnäytetyötään, jonka aiheena oli valjakkoajokilpailujen järjestämisohjeet ja lomakkeisto. Nämä yksityiskohtaiset, käyttöön tarkoitetut, kisajärjestäjien elämää helpottavat ohjeet ja lomakkeistot julkaistaneen myöhemmin valjakko.netissä ja SRL:n valjakkoajojaoston sivuilla, kun Honkanen saa työnsä lopulliseen muotoon.

Marita Johansson kertoi lyhyesti ja ytimekkäästi vammaisvaljakkoajosta ja eri osapuolten kiinnostuksesta lajia kohtaan. Tämän pohjalta viriteltäneen yhteistyötä valjakkoajojaoston ja vammaisratsastusjaoston välille.

Tapahtumaan osallistuneet saivat nauttia maittavan lounaan, pääsivät shoppailemaan Wiurilan Joulupuotiin sekä tutustumaan Wiurilan kartanon emännän Ann-Louise Brüninghausin johdolla hänen upeaan yksityiseen valjakkovaunu- ja nukkemuseoonsa.

Anna E. Vähäkuopus
Valjakkoajojaoston tiedottaja

2010/tapahtumasatoa.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)