Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Yksikkö MM, keskiviikkofiiliksiä, koulun ja maratonin lähtöajat

Niin kuin jo todettua, Suomen joukkueen hevoset läpäisivät keskiviikkoaamuna vet checkin (suom. eläinlääkärintarkastus, hevostarkastus). Puolenpäivän aikaan Suomi-valjakoilla oli yhteensä puolen tunnin ajoaika treenikentällä. Aika oli laskettu tod.näk. sen mukaan, että jokaisella oli 10min aikaa suorittaa kouluohjelma. Valjakot näyttivät oikein hyviltä ja myös Tomas oli tyytyväinen suorituksiin.

Kisapaikalla on muuten aika paljon kulkukoiria. Oikein mukavia tapauksia, hyväkuntoisia, onnellisen oloisia (mikäpä siinä, kun saa olla ulkona ja liikkua paljon), mitä nyt näyttävät raaputtelevan itseään ehkä keskimääräistä city-koiraa enemmän. Mutta siis oikein kivoja. Yksi tykkää olla ihan Suomen leirin vieressä, vahtimassa vaunuja. Toisinaan se kömpii Benin tai Jounin auton alle viettämään siestaa. Söpöä.

Keskiviikkoiltana ohjelmassa on vielä maratonradan näyttö, avajaisseremoniat sekä Nations party. Nations partyn tarkoituksena on, että jokainen kisaan osallistuva maa tuo oman maansa tyypillistä ruokaa ja/tai juomaa tarjolle. Paikalla lienee parikymmentä koreaksi katettua pöytää ja samalla kun käy maistelemassa muiden maiden tarjoiluja, voi sujuvasti tutustua uusiin ihmisiin. Suomi tarjoaa tiettävästi ainakin paistettuja muikkuja ja ruisleipää.

Iltapäivällä arvottiin koulun ja maratonin lähtöjärjestykset joukkueenjohtajien kokouksessa. Arvonta on oma taitolajinsa, johon osallistui jokaisen maan joukkueenjohtaja ottamalla numeroituja pingispalloja pokaaleista. Tällaista jälkeä saatiin aikaiseksi (ei 100% takuu):

Koulu
Torstai
11.25 Jouni

Perjantai
9 Arja
15.20 Ben

Maraton
9.00 Ben
10.40 Arja
13.05 Jouni

2010/keskiviikko.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)