Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Valjakkoajon PM-kisat lähestyvät

Hyvä kilpailija!

Valjakkoajon PM-kisat lähestyvät.

Kouluajoharjoituksesta

- 10.4. järjestetään Urjalassa Hessi-Tallilla rataharjoitus, jossa on mahdollista ajaa PM-kisoissa ajettavat kouluohjelmat. Tilaisuus huomioidaan PM-edustusvalintoja tehtäessä. Valjakko.netissä näkyvä tieto ohjelmista 8 ja 7 ei ihan pidä paikkaansa, vaan ajettavat ohjelmat ovat 8b ja 7a. http://www.hessitalli.fi/wiki/leirit/2008/kouluajoharjoitus Muista ilmoittautua!

- Kouluohjelmien suomenkieliset versiot löydät esim. http://www.valjakko.net/kouluohjelmat Valitse ohjelma listasta ja paina submit.

Muut asiat

Jotta Sinulla olisi kaikki edellytykset osallistua kisaan mahdollisen valinnan jälkeen, toivoisin Sinun hoitavan muutaman asian kuntoon ajoissa kevään aikana.

- Hevoselle riittää suomalainen rekisteri + rekisteröityminen FEI- rekisteriin kaudelle 2009. Lisäksi vaaditaan eläinlääkärin laatima tunnistusasiakirja. FEI-passia ei siis tarvita. Lisätietoa rekisteröitymisestä http://www.valjakko.net/2009/feirek

- Myös kilpailijan on rekisteröidyttävä FEI:hin http://www.valjakko.net/2009/feirek löytyvien ohjeiden mukaan.

- Rekisteröityminen pitää tehdä ainakin kuukausi ennen kilpailuita. Huolehdi ajoissa!

- Hevosten rokotukset ON hoidettava FEI:n sääntöjen mukaan. Katso lisäohjeita http://www.valjakko.net/2009/rokotus (pääpiirteissään rokotuksen väli 6 kk) Tarkista ohje ja kysy mieluummin, kuin jäät epävarmaksi! Varmista myös, että todistuksessa on katkeamaton ketju rokotuksista!

- Onhan kalusto (vaunut, hevoset, valjaat, groomit, jne) kunnossa? Kuskista nyt puhumattakaan.

Jos joku asia jäi mieltä askarruttamaan, niin kysy toki. En takaa välitöntä vastausta, mutta lupaan (yrittää) selvittää asian.

email: otto@valjakko.net puhelin: 0400-706633

t. Otto / Joukkueenjohtaja

2009/pmjj1.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)