Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ajurikirje LoimURa 23.-24.5.2009

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Suomenhevoskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin kansallisiin ja alueellisiin valjakkoajokilpailuihin 23.-24.5.2009 alkaen klo 9.00 lauantaina ja klo 10 alkaen sunnuntaina. Ilmoittautuneita valjakoita on 27. Luokka 4 on yhdistetty luokkaan 5, joka on siis nyt kansallinen luokka poneille, hevosille sekä pareille.

KILPAILUPAIKKA Koulukoe ajetaan nurmipohjaisella kentällä, joka on kooltaan 38 X 80 m. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä koulukentän vieressä. (Varo kuitenkin tuomarikoppina toimivaa autoa!) Tarkkuusajo ajetaan maneesin takana nurmi/hiekkapohjalla, verryttely ratsastuskentällä. Maratonin kestävyyskoe ajetaan sunnuntaina tallin lähialueen kyläteillä. Esteitä on kaikissa luokissa kuusi. Estealueet ovat nurmi- ja hiekkapohjaisia. RADANNÄYTTÖ on lauantaina klo 16.00, lähtö buffetista.

KILPAILUKANSLIA on buffettirakennuksessa tallin vieressä ja avoinna perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 8.30 alkaen. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan.

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi/ajankohtaista ja maratonaikataulu selviää lauantai-iltapäivällä. Kouluaikataulua on aikaistettu alkamaan jo klo 9.00 tuomarijärjestelyjen takia ja samasta syystä kansalliset luokat ajetaan ensin.

VALJAKKOTARKASTUS suoritetaan seuraluokkiin osallistuville noin ½ tuntia ennen koulukoetta. Valjakkotarkastus ei kuitenkaan ole tänä vuonna erillinen kilpailu.

HEVOSTARKASTUS: Eläinlääkäri tarkastaa hevoset sunnuntaina D-osuuden jälkeen ennen E-osuutta. Lääkäri on paikalla sunnuntaina.

KARSINAT ovat väliaikaiskarsinoita. Muista siis ottaa myös vesisaavi hevosellesi mukaan! Jabat sijaitsevat ns. kolmiopellolla, jonne myös autot pysäköidään. Karsinoihin saa laittaa turvetta ja väliaikaislantalan voi muodostaa turvekasan viereen. Karsinat on siivottava itse ennen poistumista. Tallin pesupaikka on vapaasti kilpailijoiden käytössä – siivoathan jälkesi!. Huomio, että maratonin E-osuus kulkee kolmiopellon laitoja pitkin, joten älä pysäköi reitille!

VAUNUPARKKI on maneesissa. WC ja SUIHKU tallin päädyssä ovat vapaasti kilpailijoiden käytettävissä. SÄHKÖPAIKAT ovat kuivurin edessä sellaisen etukäteen varanneille.

TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: Kolmiopellolla - seuraa opasteita!

BUFFETTI on avoinna jo perjantaina sekä molempina kilpailupäivinä ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, virvokkeita, makkaraa ym.

ILLANVIETTO on lauantaina klo 20 Tuulensuun palvelukeskuksessa, jonne saat ajo-ohjeet kansliasta, (sijaitsee n. 3 km päässä Loimihaasta). Myös kimppakyydit paikan päälle onnistuvat varmasti! Illalliskortit 15 €/kpl maksetaan kansliaan ilmoittautumisten yhteydessä.

AJO-OHJE: Forssan/Ypäjän suunnasta korkeiden viljavarastojen jälkeen oikealle MÄENPÄÄ, Loimijoen yli ja suoraan, sillalta n. 1,5 km Uitontietä, kyltti vas. LOIMIHAKA Turku/Tampere suunnalta aja kohti Forssaa, rautatiesillan yli ja heti vas. MÄENPÄÄ, jatko kuten edellä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

T: Loimihaan väki

2009/ajurikirje2305.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)