Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


25.2.2008

KANSAINVÄLISISSÄ KILPAILUISSA KILPAILEVAT RATSUKOT

Kilpailukutsut päivitetään jatkossa SRL:n nettisivuille (http://www.ratsastus.fi → lajit ja kilpailutoiminta → laji (esim esteratsastus) → KV kilpailukutsut. Tämän lisäksi kilpailu lisätään KIPAn kv-kilpailukalenteriin. Ilmoitamme kilpailukutsun saapumisesta sähköpostilla ratsastajia. Tieto lähtee kaikille niille, jotka ovat ilmoittautuneet kv-kilpailujen postituslistalle.

Ilmoittautuminen kv-kilpailuihin

Principle entry:

Ratsastajan tulee ilmoittaa halukkuutensa osallistua kyseiseen kilpailuun sähköpostilla osoitteeseen: minttu.kuusisto@ratsastus.fi. Vain kv-kutsun prin entrya edeltävään päivämäärään tai SRL:n ilmoittamaan päivämäärään mennessä tulleet vastaukset huomioidaan ja ilmoitetaan kv-kilpailun järjestäjälle.

Nominatiivinen entry:

Ratsastajan tulee ilmoittaa itsensä kilpailuun KIPAn kautta. Huomaa että KIPAn ilmoittautuminen suljetaan vuorokautta ennen kilpailun nom entrya tai muuna SRL:n ilmoittaman päivänä. Vain KIPAn kautta ilmoittautuneet ratsukot ilmoitetaan eteenpäin kyseiseen kv-kilpailuun.

  • Sähköpostiosoite on pakollinen ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään, tulee merkitä tieto karsinoiden kuivikkeista, hotellihuoneista, sähköpaikoista, extra hevosista jne. Siis niitä tietoja, joita kilpailunjärjestäjä haluaa tietää ja joita kysytään kilpailukutsussa.
  • Lisätietokenttään merkitään myös millä tasolla (esim. big tour, amateur tour, young horse classes jne) hevonen kilpailee.
  • Ilmoittautumista voi muokata aina siihen asti kunnes KIPA suljetaan.

Definitiivinen entry:

SRL muistuttaa kilpailuun ilmoittautuneita ratsastajia sähköpostilla pari päivää ennen def entrya ja varmistaa ratsukon osallistumisen. Mikäli vastausta ei kuulu, oletuksena on, ettei ratsukko osallistu kyseiseen kilpailuun. Vain nom entryy mennessä ilmoittautuneet ratsukot voidaan ilmoittaa kv-kilpailuun def entryssä.

  • Def entryn jälkeen voi ratsukko jäädä pois kilpailusta vain lääkärin tai eläinlääkärin todistuksella. Kilpailunjärjestäjälle on oikeus laskuttaa ilmoittautumismaksu ratsukolta mikäli todistusta ei toimiteta.
  • Tarvittaessa SRL:n valintakomitea tekee lopulliset valinnat kilpailuun osallistujista.

Poikkeuksena ilmoittautumiskäytäntöihin PM, EM, MM, joukkuekilpailut ja muut arvokilpailut, joihin SRL valitsee joukkueet.

2008/kvilm.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)