Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


HUOM!!! KV.TASOLLA KILPAILEVA RATSASTAJA: LUE TÄMÄ!!!

KANSANVÄLISELLÄ TASOLLA KILPAILEVIEN RATSASTAJIEN ON REKISTERÖIDYTTÄVÄ KANSAINVÄLISEEN LIITTOON

01.01.2006 alkaen FEI:n alaisiin, kansainvälisiin kilpailuihin osallistuvat ratsastajat ja heidän hevosensa on rekisteröitävä FEI:n rekisteriin.

Rekisteröinti on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.) kerrallaan. Rekisteriin voi kirjoittautua milloin tahansa, mutta kuitenkin niin, että ratsukon tiedot on löydyttävä rekisteröintilistalta ennen kuin SRL voi ilmoittaa ratsukon kilpailuun. Rekisteröinti on tehtävä viimeistään neljä viikkoa ennen kv.kilpailua Suomen Ratsastajainliittoon, joka hoitaa asian eteenpäin FEI:lle. Jos ratsastaja ei ole hoitanut omaa ja hevostensa rekisteröitymistä, hän ei saa osallistua FEI:n alaisiin kilpailuihin.

Kun ratsastaja/hevonen on rekisteröity, tullaan nämä aina tunnistamaan yksilöllisen FEI-numeron perusteella. Käytäntö lisää esimerkiksi tulosluetteloiden luotettavuutta. Rekisterin avulla ratsastajien ja heidän hevostensa tunnistaminen tulee aiempaa varmemmaksi, ja ratsukon kvalifikaatiot on helppo tarkistaa.

Rekisteröityä voi ainoastaan SRL:n kautta. Rekisteröinti maksaa 10 euroa / ratsastaja ja 10 euroa / hevonen. Useammasta hevosesta, jotka ilmoitetaan ja laskutetaan samalla lomakkeella peritään 8 euroa / hevonen. Yhteyshenkilönä SRL:ssa toimii Sari Heino, (09) 2294 5249, e-mail: sari.heino@ratsastus.fi ja Minttu Kuusisto, puh. (09) 2294 5250, e-mail: minttu.kuusisto@ratsastus.fi .

Lataa jompikumpi tiedostoista. Täytä ja lähetä liittoon.
Koska paperiin vaaditaan allekirjoitus, niin säköinen lähetys ei liene mahdollista. asiaa voi kuitenkin tiedustella SRL:stä suoraan
kilpailijoiden_rekisterityminen_feihin.pdf
kilpailijoiden_rekisterityminen_feihin.doc

2006/kilpailijoiden_rekisteroityminen_feihin.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)