Sisällysluettelo

1.8.2024 Ypäjä / CAN CAI2* / FIN Ajurikirje

Tervetuloa kilpailemaan!

Tervetuloa kilpailemaan Ypäjälle 1.-4.8.2024 Hevosopiston järjestämiin valjakkoajokilpailuihin, joissa ratkotaan vuoden 2024 Suomenmestaruudet ja aluemestaruudet! Mukaan on ilmoittautunut yli 50 valjakkoa, joten odotettavissa on hieno tapahtuma!

Tiedotus

Kilpailijoille on tiedotuskanava WhatsAppissa, ryhmään pääsee liittymään linkistä tai tällä QR-koodilla

Kanslia

Kanslia avataan päivittäin tunti ennen ensimmäisen luokan alkamista ja suljetaan puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen.

Ilmoita ystävällisesti kilpailusihteeri@hevosopisto.fi jos aiot saapua keskiviikkona.

Keskiviikko

Tulotarkastus saapuville (CAI) hevosille klo 16-18 Hevossairaalan pihalla

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Verryttelyalueet

Mistä löydän lähtölistat ja estepiirrokset ja muun tarpeellisen?

Pyrimme minimoimaan paperitulosteiden määrän, joten sekä tarkkuusradan että kestävyyskokeen kaikki piirrokset löytyvät osoitteesta valjakko.net. Toivomme kilpailijoiden käyttävän puhelintaan tai omia tulosteitaan piirroksiin tutustuessaan.

Pysäköinti kilpailualueella:

Urheilualueella hevoskuljetukset pysäköidään ensisijaisesti Sujuvaan (merkitty karttaan (sivun lopussa)), raviradalle hevoskuljetusten pysäköiminen on kielletty. Isoimmille hevosautoille pysäköintitilaa Sujuvan Derbykentän puoleisella sivulla kiviaidan vieressä. Lisäksi käytössä pysäköintialue Kartanontien alussa sekä Haimihallin parkkipaikka (Varsanojantien toisella puolella, hevosten kulku kilpailualueelle Varsanojantien alikulun kautta, ks kartta). Henkilöautojen pysäköinti kilpailualueella raviradalle merkityille paikoille.

Pysäköinti tallialueella:

Hevosopistolla majoittuvien hevosten kuljetusten pysäköinti V-tallin ja Opistohallin välisellä alueella (kulku Ahteensuuntien kautta) ja IV tallissa majoittuville IV tallin takana. HUOM: IV tallin sisäpihalle ei saa pysäköidä.

Pysäköithän hevoskuljetusauton loivaan VINOPARKKIIN (perä kohti Varsanojantietä), näin saamme lisätilaa ajoradalle.

Hevosten kulku talleilta kilpailualueelle Varsanojantien alikulun kautta hevosreittiä pitkin, ks kartta.

PALKINTOJEN MAKSUSTA:

Palkinnon saajana henkilö

Ohjeistus koskee 100€ ja sitä suurempia palkintosummia. Rahapalkinto on urheilijanpalkkio, eli työkorvaus, josta toimitetaan ennakonpidätys maksajan toimesta. Muita pidätyksiä palkinnosta ei tehdä. Kilpailija hankkii OmaVerosta työkorvauksen verokortin tai urheilijan verokortin ja se tallennetaan Kipaan ilmoittautumisen yhteydessä. Myös (alaikäisen) 0% verokortti tulee toimittaa, muutoin palkinnosta pidätetään veroa 60%. Mikäli verokorttia ei toimiteta ilmoittautumisen yhteydessä, pidätetään palkinnosta verottajan ohjeen mukaisesti veroa 60%. Veroa ei oikaista määräajan jälkeen toimitetun verokortin mukaiseksi. Kipassa tulee olla oikea tilinumero. HUOM! Mikäli Kipassa on huoltajan tilinumero, tulee huoltajan toimittaa oma työkorvausverokortti. Maksaja ilmoittaa palkinnon tulorekisteriin. Tarkempi ohjeistus esim. kulujen vähentämisestä tai useammasta palkinnosta, joiden yhteisarvo on yli 100€ löytyy SRL:n sivuilta.

Palkinnon saajana yritys

Mikäli hevosen omistaa yritys, palkinto maksetaan kyseiselle yritykselle. Maksaja ei toimita ennakonpidätystä, kyse on yhtiön tulosta. Kipassa tulee olla yrityksen tilinumero ja yrityksen tulee kuulua ennakonperintärekisteriin. Mikäli yritys ei kuulu ennakonperintärekisteriin, tulee toimittaa työkorvausverokortti yllä olevan ohjeistuksen mukaan.

Palkinnon saajana valmennusrahasto

Kipassa tulee olla valmennusrahaston tilinumero, ei henkilökohtainen. Kipassa tulee olla myös henkilökohtainen tunnus, jotta palkintoraha kohdistuu valmennusrahastossa oikein. Lisätietoja valmennusrahastosta. Verokorttia ei tarvita, tulorekisteri-ilmoitusta ei tehdä.

Kahvio

Ajomestarissa palvelee to-su kahvio, jossa on virvokkeita ja pientä purtavaa, myös lounasta voi ostaa. 

Ajomestarin aukioloajat:
to klo 15-18
pe klo 9-16
la klo 10-17
su klo 9-15.30

Illanvietto

Oppilasruokalassa vietetään yhteinen illanvietto lauantaina klo 20.00 alkaen. Illalliskortti maksaa 28 € ja alle 12-vuotiailta 14€. Illalliskortteja voi ostaa Ajomestarin kisakanttiinista. Tarjolla on maukasta, lämmintä ruokaa ja salaatteja sekä jälkiruokaa! 

Yhteystietoja

Kilpailun johtajaVirpi Tunninen044 707 7366
Tuomariston puheenjohtaja, CAIKati Honkanen040 731 2034
Tuomariston puheenjohtaja, kansallinen ja alueAnn-Katrin Finell044 059 8173
RatamestariKristaps Caune (+ tiimi, Latvia)numero kansliasta
Tekninen asiantuntijaWolfgang Csarnumero kansliasta
PäästewardiTiiu Vorne040 5296110
TurvallisuuspäällikköJuha Erola040 518 9992
Kengittäjänumero kansliasta
Päivystävä eläinlääkärinumero kansliasta
Lauantain EA-ryhmä ja eläinlääkärinumerot kansliassa