Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
ebbs20v [2018/06/28 02:02]
oiv
ebbs20v [2018/06/28 09:01] (nykyinen)
oiv
Rivi 12: Rivi 12:
 Lauantain maraton oli tietysti täysimittainen. Viisi osuutta ja kokonaismitta 22 km. Esteitä oli seitsemän. Arja starttasi maratonille aamupäivällä. Suoritus oli hieman vaihteleva. Ensimmäinen este takelteli hieman ja sillä sija 31. Sen jälkeen tasaisia suorituksia esteelle viisi, missä aika oli 8. nopein, sekä esteelle kuusi, missä Arja joutui valitsemaan vaihtoehtoisen tien, jolloin aikaa kului lähes 10 sekuntia lisää. Maratonin lopputulos 82,8 vp ja sija 19. Maratonin jälkeinen sija pysyi kolmantena. Leena lähti maratonille myöhään iltapäivällä ja välillä nousi rankkojakin ukkoskuuroja. Esteelle kuusi asti Leena ajoi ilman virheitä, mutta siellä tapahtui väärin ajo ja kaksi porttia jäi ajamatta. Seurauksena tuli valitettava hylkäys. Tämä tarkoitti myös sitä, että Suomella ei enää ollut joukkuetulosta. Ruotsin joukkue ajoi maratonin lentämällä sijoittuen sijoille 1, 2 ja 6. Joukkuekisassa Ruotsi nousi johtoon. Lauantain maraton oli tietysti täysimittainen. Viisi osuutta ja kokonaismitta 22 km. Esteitä oli seitsemän. Arja starttasi maratonille aamupäivällä. Suoritus oli hieman vaihteleva. Ensimmäinen este takelteli hieman ja sillä sija 31. Sen jälkeen tasaisia suorituksia esteelle viisi, missä aika oli 8. nopein, sekä esteelle kuusi, missä Arja joutui valitsemaan vaihtoehtoisen tien, jolloin aikaa kului lähes 10 sekuntia lisää. Maratonin lopputulos 82,8 vp ja sija 19. Maratonin jälkeinen sija pysyi kolmantena. Leena lähti maratonille myöhään iltapäivällä ja välillä nousi rankkojakin ukkoskuuroja. Esteelle kuusi asti Leena ajoi ilman virheitä, mutta siellä tapahtui väärin ajo ja kaksi porttia jäi ajamatta. Seurauksena tuli valitettava hylkäys. Tämä tarkoitti myös sitä, että Suomella ei enää ollut joukkuetulosta. Ruotsin joukkue ajoi maratonin lentämällä sijoittuen sijoille 1, 2 ja 6. Joukkuekisassa Ruotsi nousi johtoon.
  
-Sunnuntain tarkkuuskoe alkoi sateisissa merkeissä. Koska koe ajetaan käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, Leena starttasi heti aamusta. Tuloksena 7vp yliajasta ja yksi pudotus 5vp ja 42. sija. Päivän mittaan sade loppui ja Arja sai ajaa kuivassa kelissä. 0 vp ja 0,98 s alle enimmäisajan. Tarkoittaen siis vähintään MM-pronssia! Seuraavaksi startannut Hollannin Christiaan Provoost pudotti yhden pallon ja näin Arja oli varmistanut hopean. Enää jäljellä kisaa johtanut Ruotsin Cecilia Qvarnström hevosenaan Flyinge Agrar. Piste-ero oli 5,6, eli yksi pudotus ja alle sekunnin yliaika ja silti hän säilyttäisi johtopaikan. Suomalaisten jännittäessä kentän laidalla alku sujui hienosti. Portilla 6 tuli yksi pudotus. Nyt jännitettiin aikaa. Cecilia silmin nähden hermostui radalla ja vauhti pääsi hidastumaan pystyen silti ajamaan loput 14 porttia ilman virhepisteitä. Maalilinjan lähestyessä kaikkien katseet olivat sähköisessä ajanottokellossa. Yliaikaa 2,32 sekuntia. Kuuluttaja kertoi maailmanmestarin ajaneen maaliin. Suomalaisten joukossa tätä ei uskottu. Seurasi pitkältä tuntuva hiljaisuus. Hetken päästä kuuluttaja korjasi tuloksen ja kuulutti Arjan voittaneen! **Arja Mikkonen – SG Oberon kaikkien aikojen ensimmäinen yksiköiden maailmanmestari**!+Sunnuntain tarkkuuskoe alkoi sateisissa merkeissä. Koska koe ajetaan käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, Leena starttasi heti aamusta. Tuloksena 7vp yliajasta ja yksi pudotus 5vp ja 42. sija. Päivän mittaan sade loppui ja Arja sai ajaa kuivassa kelissä. 0 vp ja 0,98 s alle enimmäisajan. Tarkoittaen siis vähintään MM-pronssia! Seuraavaksi startannut Hollannin Christiaan Provoost pudotti yhden pallon ja näin Arja oli varmistanut hopean. Enää jäljellä kisaa johtanut Ruotsin Cecilia Qvarnström hevosenaan Flyinge Agrar. Piste-ero oli 5,6, eli yksi pudotus ja alle sekunnin yliaika ja silti hän säilyttäisi johtopaikan. Suomalaisten jännittäessä kentän laidalla alku sujui hienosti. Portilla 6 tuli yksi pudotus. Nyt jännitettiin aikaa. Cecilia silmin nähden hermostui radalla ja vauhti pääsi hidastumaan pystyen silti ajamaan loput 14 porttia ilman virhepisteitä. Maalilinjan lähestyessä kaikkien katseet olivat sähköisessä ajanottokellossa. Yliaikaa 2,32 sekuntia. Kuuluttaja kertoi maailmanmestarin ajaneen maaliin. Suomalaisten joukossa tätä ei uskottu. Seurasi pitkältä tuntuva hiljaisuus. Hetken päästä kuuluttaja korjasi tuloksen ja kuulutti Arjan voittaneen! **Arja Mikkonen – Savijärven kartanon kasvatilla SG Oberon kaikkien aikojen ensimmäinen yksiköiden maailmanmestari**!
  
 Ruotsille tuli henkilökohtaisen kultamitalin menetyksen jälkeen kuitenkin lohtua joukkuekullasta. USA oli 2. ja Hollanti 3. Ruotsille tuli henkilökohtaisen kultamitalin menetyksen jälkeen kuitenkin lohtua joukkuekullasta. USA oli 2. ja Hollanti 3.
ebbs20v.txt · Viimeksi muutettu: 2018/06/28 09:01 / oiv