Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2019:jj1 [2019/03/04 07:49] (nykyinen)
oiv luotu
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Tervehdys valjakkoajon Chef d’ Equipe’lta – Asiaa koskien mm. arvokilpailujen valintakriteereitä. ======
  
 + --- //​[[jouni.heikinheimo@gmail.com|Jouni Heikinheimo]] 4.3.2019//
 +
 +Valjakkokomitea pyysi minua joukkueenjohtajan tehtävään ja suostuin siihen mielelläni,​ ehtona kuitenkin, että saan olla auttamassa maajoukkuetta kohti tavoitteita läpi vuoden, en ainoastaan arvokilpailuissa. Samassa yhteydessä SRL:n hallitus valitsi minut valjakkoajon edustajaksi uudistuneeseen huippu-urheilun johtoryhmään,​ HUJOon. Pyrin parhaani mukaan jatkamaa tuossa tehtävässä edeltäjäni Ben Simonsénin erinomaista valjakkoajon profiilin kohottamista ja edunvalvontaa. Tulen jatkossakin hyödyntämään hänen ja monen muun valjakkoaktiivin kokemusta ja suhteita varsinkin kansainvälisessä ympäristössä.
 +
 +//​”Kansainvälisen huippu-urheilun johtoryhmä (HUJO) on ratsastuksen huippu-urheilun asiantuntijayksikkö,​ joka luo strategiaa kansainväliseen urheilutoimintaan. SRL:n hallitus nimeää järjestäytymiskokouksessaan HUJOn, johon kuuluvat puheenjohtaja,​ olympialajien edustajat, pienten lajien edustajat sekä urheilujohtaja. Jäseniltä edellytetään lajin vahvaa kansainvälistä asiantuntemusta ja kokemusta. HUJOn toimikausi on neljä vuotta olympiadeittain.”//​
 +
 +//HUJO:n lajiedustaja,​ urheilujohtaja ja MJ -valmentaja toimivat yhteistyössä sekä strategisissa että operatiivisissa tehtävissä = Tiimi//
 +
 +//​Strategiset asiat tuodaan HUJO:n kokoukseen keskusteltavaksi,​ vahvistettavaksi ja kirjattavaksi. Muutoin tiimi toimii itsenäisesti ja aktiivisesti HUJO:n lajiedustajan vastuulla ja johdossa.//
 +
 +Tässä vielä valjakkokomitean valmistelemat ja HUJOn vahvistamat kriteerit arvokilpailuvalintoja koskien. Arvokilpailuihin voi urheilija tulla valituksi myös maajoukkueen ulkopuolelta,​ mikäli kriteeristö täyttyy. Edellytyksenä on myös kilpailusuunnitelman hyväksyttäminen Valintakomiteassa.
 +
 +===== Valintakomitea:​ =====
 +
 +
 +Jouni Heikinheimo (joukkueenjohtaja ja esittelijä),​ Tomas Eriksson (maajoukkuevalmentaja),​ Aki Ylänne (urheilujohtaja ja pj.)
 +
 +==== Valintaperusteet:​ ====
 +
 +=== Valintoja tehtäessä huomioidaan mm. ===
 +
 +  * Liiton yleiset valintaperusteet
 +  * ko kilpailun tulostasovaatimus (KV liiton määrittelemä)
 +  * henkilökohtaiseen kilpailuun valjakon aikaisemmat näytöt KV tasolta ​
 +  * tuloskehitys ​
 +  * joukkuekilpailuun yksittäisen osakokeen merkitys joukkueen kokonaistulokseen. (Valjakon vahvuudet ja heikkoudet eri osakokeissa)
 +
 +=== PM kilpailut – Norja 3-7.7.2019 ===
 + 
 +
 +  * PM joukkueeseen nimetään ensisijaisesti valjakoita, joilla on SM kvaalitulos 2017/​2018 ​
 +  * PM näyttöinä huomioidaan kilpailut ennen def entryä (myös aiempien kausien kilpailutulokset huomioidaan)
 +  * PM ikäryhmät (Ch, J, Y). Näyttönä huomioidaan kaikki 2017 - 2019 kotimaiset koulu-kestävyys-tarkkuusosakokeen sisältävät kilpailut, joista vähintään yksi PM-tasoa vastaavasta luokasta (myös aiempien kausien kilpailutulokset huomioidaan)
 +
 +=== MM kilpailut – Poniyksiköt Unkari 25-29.9.2019 – Hevosparivaljakot Saksa 11-15.9.2019 ===
 +
 +
 +  * Katsastuskilpailuina toimivat: Vähintään 3 ulkomaista valintakomitean hyväksymää kilpailijan ehdottamaa 3* tai 2* KV kilpailua 2019. Valintakomitean hyväksynnän edellytyksenä on ko. kilpailun oletettavissa oleva korkea taso sekä kilpailun olosuhteiden että osallistujien osalta.
 +  * Tulosennuste joukkueena tai henkilökohtaisesti on sijoitus 50 % paremmalle puoliskolle
 +  * MM kilpailuihin nimetyiltä valjakoilta edellytetään käytettävyyttä PM kilpailuun ja mahdollisuuksien mukaan osallistumista SM kilpailuun
 +  * KV tuloskriteerinä edellytetään KV näyttökilpailuista tulostasoa:
 +    * koulukoe enintään 55 vp 
 +    * maraton enintään 15 vp luokan voittajasta
 +    * tarkkuuskokeessa enintään 6 vp
 +
 +Voidakseen olla ehdolla henkilökohtaiseen kilpailuun, tulee kaikki valintakriteerit täyttyä. Voidakseen olla ehdolla MM joukkueeseen,​ tulee vähintään 2 valintakriteeriä 3:sta täyttyä.
 +
 +Minuun voitte olla yhteydessä s-postitse tai puhelimitse. Vastaan mielelläni kysymyksiin,​ kuuntelen mielelläni ehdotuksia liittyen urheilun kehittämiseen,​ autan kaikkia kv-kilpailijoita kohti tavoitteita sekä toimin aktiivisesti maajoukkuevalmennuksen kehittämisessä.
 +
 +Jouni Heikinheimo\\ ​
 +[[jouni.heikinheimo@gmail.com]]\\ ​
 +0500-877003
 +
 +{{tag>:​2019:​jj}}
2019/jj1.txt · Viimeksi muutettu: 2019/03/04 07:49 / oiv