Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2011:ohjeet1106 [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Ajo-ohjeet ja kilpailijatiedote Wiurila 11.-12.6.2011 ======
  
 +
 +===== Hyvä kilpailija! =====
 +
 +Tervetuloa Wiurilan hevosurheilijoiden järjestämiin alue- ja kansallisiin valjakkoajokilpailuihin Halikkoon 11.-.12.6.
 +
 +==== Kilpailupaikat ====
 +
 +Koulu-ja tarkkuusosuudet sekä verryttely ajetaan lauantaina nurmikentällä Åminne-arenalla eli 110-tien varrella Kynttilätuotteen vieressä. \\ 
 +Alueluokissa on ennen koulukoetta valjakkotarkastus buffetin vieressä klo 9.00 alkaen lähtöjärjestyksen mukaisesti, olethan ajoissa paikalla. \\ 
 +Koulukoe alkaa klo 10.00 ja tarkkuus ajetaan koulukokeen jälkeen enintään ½h koulukokeen jälkeen. Arvostelu on kaksiosainen kilpailu (§960). Kilpailun ensimmäinen osa ajetaan virhepistekilpailuna ja sen virheittä selvittäneet jatkavat toiselle osalle (ilman äänimerkkiä). Toisen osan arvostelu on aikakilpailu. Kokonaiskilpailussa sijoittumiseen huomioidaan ainoastaan ensimmäisen osan virhepisteet.
 +
 +Kestävyyskoe ajetaan Wiurilan kartanon läheisyydessä sorapohjaisilla teillä. Alueluokissa on neljä estettä ja kansallisissa seitsemän, osa esteistä on nurmipohjaisia. Esteet sijaitsevat Wiurilan tallin läheisyydessä. D-osuuden jälkeinen tauko on kartanon pihassa, jossa puhdasta vettä, juomakelpoista. Kestävyyskokeen radannäyttö järjestetään lauantaina klo 17.00 omilla autoilla. Kestävyyskokeessa käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa A-osuuden lähdöstä ja ne palautetaan tulospalveluun suorituksen jälkeen.
 +
 +==== Hevosten tarkastukset ====
 +
 +Eläinlääkäri tarkastaa hevoset ennen kestävyyskoetta kartanon pihassa klo 8.30-9.30 lähtöjärjestyksessä ja D-osuuden jälkeen tauolla sekä maalissa.
 +
 +==== Kilpailukanslia ====
 +
 +Kanslia on avoinna perjantaina 10.6. klo 18.00-20.00. Wiurilassa. Lauantaina ja sunnuntaina kanslia on auki alkaen klo 9.00 kilpailupaikalla. Kilpailujen aikana toimiva kaslian puhelinnumero ilmoitetaan myöhemmin, ennen kilpailuja lisätietoja numerosta 040-8282108 Pia Tuomela tai [[pia.tuomela@gmail.com]]. Kanslia ja tulospalvelu toimii asuntovaunussa.
 +
 +==== Tallit ====
 +
 +Hevoset majoitetaan Virosta toimitettuihin siirtokarsinoihin, mitkä sijaitsevat vanhalla maissipellolla Wiurilan tallin ja juhlasalin parkkipaikan välissä. Karsina maksu on 80€/pe-su/hevonen. Wiurilan talliin meno kaikilta ulkopulisilta (siis myös kilpailijoilta) on ehdottomasti kielletty. Siirtokarsinoiden vierestä löytyy vesipiste, turvekasa ja lantala. Hevosten pesupaikka on myös siirtokarsinoiden vieressä.
 +
 +==== Vaunut ====
 +
 +Vaunut säilytetään alkaen pe 10.6. klo 20.00 maneesissa (kulku maneesin takaa, etuosassa ratsastetaan). Maneesissa saattaa pölytä, oma pressu suojaksi niin halutessasi. Vaunut voi säilyttää myös siirtokarsinoiden vieressä omalla pressulla suojaten.
 +
 +==== Ihmisten majoitukset ====
 +
 +Hostel majoitusta voi kysellä numerosta (02) 727 8100 tai [[hostel@wiurilankartano.fi]]. 
 +
 +
 +
 +==== Sähköpaikat ====
 +
 +Sähköpaikan varanneille paikoitus kunnan laiturin alussa. Edellisten vuosien ongelmien vuoksi testaamme sähköt perjantaina ensimmäisten saapuessa paikalle ja jos ongelmia ilmenee siirretään autot toisaalle. 
 +
 +==== Autojen paikoitus ====
 +
 +Hevostrailereille ja muille autoille paikoitus juhlasalin parkkipaikan alaosassa ja kunnan laiturissa. Hevostrailereiden purku juhlasalin parkkipaikan alaosassa, jossa arvostamme jälkien siivousta. Tallin pihaan ei saa ajaa autoilla.
 +
 +==== Illanvietto ====
 +
 +Illanviettomaksut ilmoittautumisen yhteydessä kipaan. Illalliskortteja voi ostaa myös kansliasta viimeistään 21.6. klo 15.00 mennessä. Illalliskortin hinta on 20.00 €. Illanvietto on Wiurilan kartanon ravintolassa juhlasalissa klo 20.00. Kulku vasemman puoleisten pylväiden välistä.
 +
 +==== Käytännön asioita ====
 +
 +Turvekasa löytyy maissipellon alaosasta ja lantala sen vieressä. Karsinat tyhjennettävä lähtiessä kisapaikalta. Maneesin edessä kilpailijoille puucee, peseytymistilojen yhteydessä vessa ja Åminne-arenalla vessa. Peseytymistilat löytyvät Keltaisten talousrakennusten sisäpihalta. Oikeanpuoleisen siiven viimeinen ovi ennen holvikaarta.
 + 
 +==== Muuta tärkeää ====
 +
 +Pidä hevosen rokotukset kunnossa.
 +Ilmoita koulu- ja tarkkuusosuuksilla käytettävien vaunujen leveys ilmoittautumisen yhteydessä. Muutokset viimeistään kilpailukansliaan ilmoittautuessa.
 +Saapuminen Wiurilaan perjantaina viimeistään klo 22.00 hiljaisuus tallialueella viimeistään klo 23.00.
 +
 +==== Buffetti ====
 +
 +Buffetti on auki kilpailujen ollessa käynnissä lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina Åminne-arenalla ja sunnuntaina ratsastuskentällä. Buffetissa tarjolla ruokaisa salaatti lauantaina ja lämmin lounas sunnuntaina.
 +
 +==== Palkintojenjako ====
 +
 +Koulu- ja tarkkuuskokeiden palkintojenjako lauantaina illanvieton yhteydessä ja sunnuntaina kartanon edessä n. 1h maratonin jälkeen. Sunnuntain palkintojenjakoon saavutaan käsihevosten kanssa.
 +
 +==== Ajo-ohjeet ====
 +
 +{{:2011:wiurilaan.pdf|Ajo-ohjeet Wiurilaan ja Wiurilassa}}
 +
 +Liitteenä karttoja alueesta (Wiurila, Åminne-arena). 
 +Teille, jotka käytätte navigaattoria tai haluatte tutkia karttapalvelusta reittejä, osoitteet:\\ 
 +Wiurilan talli\\ 
 +Viurilantie 126\\ 
 +24910 Halikko
 +
 +
 +Åminne-arenan viereisen talon osoite:\\ 
 +Kailinniituntie 13\\ 
 +24800 Halikko
 +
 +
 +
 +Yhteystietoja\\ 
 +Kilpailunjohtaja Ville Vainikainen +358405017192\\ 
 +Tiedottaja/kaikista asioista perillä oleva hlö, ennen kilpailuja Pia Tuomela +358408282108\\ 
 +Tallipäällikkö (kilpailujen aikana) Kaisa Rinne +358503231236\\ 
 +Turvallisuuspäällikkö Liisa Hammarberg +358445863170\\ 
 +Kanslia (vain kilpailujen aikana) Paula Avéllan +358 \\ 
 +Tuomariston puheenjohtaja Kati Honkanen +358407312034\\ 
 +
 +
 +{{tag>:2011:1106}}
2011/ohjeet1106.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)