Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2011:ajuri1908 [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Ajuritiedote Loimihaka 12.-21.8.2011 ======
  
 +
 +**HYVÄ KILPAILIJA!**\\ 
 +Tervetuloa Loimaalle Suomenhevoskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin kansallisiin ja alueellisiin valjakkoajokilpailuihin 19.-21.8.2011. Ilmoittautuneita valjakoita on 27.
 +
 +**KILPAILUPAIKKA**\\ 
 +Koulukoe ajetaan perjantaina nurmipohjaisella kentällä, joka on kooltaan 38 X 80 m. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä koulukentän vieressä. 
 +
 +Maratonin kestävyyskoe ajetaan lauantaina tallin lähialueen kyläteillä. Esteitä on kaikissa luokissa kuusi. Estealueet ovat nurmi- ja hiekkapohjaisia. Tarkkuusajo ajetaan sunnuntaina maneesin takana nurmi/hiekkapohjalla, verryttely ratsastuskentällä. 
 +
 +RADANNÄYTTÖ on perjantaina klo 17.00, lähtö buffetista.
 +
 +KILPAILUKANSLIA on buffettirakennuksessa tallin vieressä ja avoinna torstaina klo 18-21 ja perjantaista sunnuntaihin kilpailujen aikana. (Perjantaina kanslia on osan päivästä suljettu). Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan.
 +
 +LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi/ajankohtaista ja maratonaikataulu selviää lauantai-iltapäivällä. 
 +
 +HEVOSTARKASTUS: Eläinlääkäri tarkastaa hevoset lauantaina ratsastuskentällä klo 8.30 alkaen sekä D-osuuden jälkeen ennen E-osuutta. Lääkäri on paikalla lauantaina ja sunnuntaina.
 +
 +KARSINAT : Kaikki hevoset majoitetaan talliin. Tallin infotaululla on pohjapiirros, johon on merkitty kuskien nimillä karsinapaikkavaraukset. Pikkuponeille on väliaikaiskarsinat tallin päädyssä, joten kannattaa ottaa vesisaavi ja ruokinta-astia mukaan. Karsinat on siivottava itse ennen poistumista. Tallin pesupaikka on vapaasti kilpailijoiden käytössä – siivoathan jälkesi! Huomio, että maratonin E-osuus kulkee kolmiopellon laitoja pitkin, joten älä pysäköi reitille! 
 +
 +VAUNUPARKKI on maneesissa. Siellä sopii myös telttailla.\\ 
 +WC ja SUIHKU tallin päädyssä ovat vapaasti kilpailijoiden käytettävissä. Pihasauna lämpiää sekä perjantaina että lauantaina.
 +SÄHKÖPAIKAT ovat kuivurin edessä ja buffetin päädyssä sellaisen etukäteen varanneille. \\ 
 +TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: Kolmiopellolla - seuraa opasteita!\\ 
 +KENGITTÄJÄ päivystää puhelimen päässä ja on tarvittaessa kilpailijoiden käytettävissä. 
 +
 +BUFFETTI on avoinna kilpailupäivinä ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, virvokkeita, jäätelöä, makkaraa ym. 
 +KUSKIEN TELTASSA on virvokkeita ja pientä purtavaa kuskien vapaasti nautittavaksi.
 +
 +ILLANVIETTO on lauantaina klo 20 Loimihaan buffetissa. Illalliskortit 17 €/kpl maksetaan kansliaan mieluiten ilmoittautumisten yhteydessä tai viimeistään lauantaina klo 11 mennessä. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa mitä pikimmin!
 +
 +AJO-OHJE: Forssan/Ypäjän suunnasta korkeiden viljavarastojen jälkeen oikealle MÄENPÄÄ, Loimijoen yli ja suoraan, sillalta n. 1,5 km Uitontietä, kyltti vas. LOIMIHAKA\\ 
 +Turku/Tampere suunnalta aja kohti Forssaa, rautatiesillan yli ja heti vas. MÄENPÄÄ,
 + jatko kuten edellä.
 +
 +LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!\\ 
 +T: LoimURa  ja Loimihaka
 +
 +
 +{{tag>:2011:1908}}
2011/ajuri1908.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)