Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2010:keskiviikko [2016/07/25 16:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Yksikkö MM, keskiviikkofiiliksiä,​ koulun ja maratonin lähtöajat ======
  
 +
 +Niin kuin jo todettua, Suomen joukkueen hevoset läpäisivät keskiviikkoaamuna vet checkin (suom. eläinlääkärintarkastus,​ hevostarkastus). Puolenpäivän aikaan Suomi-valjakoilla oli yhteensä puolen tunnin ajoaika treenikentällä. Aika oli laskettu tod.näk. sen mukaan, että jokaisella oli 10min aikaa suorittaa kouluohjelma. Valjakot näyttivät oikein hyviltä ja myös Tomas oli tyytyväinen suorituksiin.
 +
 +Kisapaikalla on muuten aika paljon kulkukoiria. Oikein mukavia tapauksia, hyväkuntoisia,​ onnellisen oloisia (mikäpä siinä, kun saa olla ulkona ja liikkua paljon), mitä nyt näyttävät raaputtelevan itseään ehkä keskimääräistä city-koiraa enemmän. Mutta siis oikein kivoja. Yksi tykkää olla ihan Suomen leirin vieressä, vahtimassa vaunuja. Toisinaan se kömpii Benin tai Jounin auton alle viettämään siestaa. Söpöä.
 +
 +Keskiviikkoiltana ohjelmassa on vielä maratonradan näyttö, avajaisseremoniat sekä Nations party. Nations partyn tarkoituksena on, että jokainen kisaan osallistuva maa tuo oman maansa tyypillistä ruokaa ja/tai juomaa tarjolle. Paikalla lienee parikymmentä koreaksi katettua pöytää ja samalla kun käy maistelemassa muiden maiden tarjoiluja, voi sujuvasti tutustua uusiin ihmisiin. Suomi tarjoaa tiettävästi ainakin paistettuja muikkuja ja ruisleipää.
 +
 +Iltapäivällä arvottiin koulun ja maratonin lähtöjärjestykset joukkueenjohtajien kokouksessa. Arvonta on oma taitolajinsa,​ johon osallistui jokaisen maan joukkueenjohtaja ottamalla numeroituja pingispalloja pokaaleista. Tällaista jälkeä saatiin aikaiseksi (ei 100% takuu):
 +
 +**Koulu**\\ ​
 +Torstai\\ ​
 +11.25 Jouni\\ ​
 +\\ 
 +Perjantai\\ ​
 +9 Arja\\ ​
 +15.20 Ben\\ 
 +\\ 
 +**Maraton**\\ ​
 +9.00 Ben\\ 
 +10.40 Arja\\ ​
 +13.05 Jouni\\ ​
 +
 +{{tag>:​2010:​mm}}
2010/keskiviikko.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 16:42 (ulkoinen muokkaus)