Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2005:wiuhukansallinenajurikirje [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== WIURILAN HEVOSURHEILIJAT  AJURIKIRJE ======
 +
 +**Salon Ratsastusseuran jaosto** \\ 
 +
 +
 +**Hyvä kilpailija!** \\ 
 + Toivotamme sinut ja groomisi sydämelliseti tervetulleeksi kilpailemaan Wiurilan Hevosurheilijoiden järjestämiin alue- ja kansallisiin valjajakkoajokilpailuihin Halikkoon 21. -22.5.2005
 +
 +**Kilpailupaikat**\\ 
 +Koulukoe ajetaan Halikon koulukeskuksen hiekkapohjaisella kentällä. Luokassa 1 pienet ponit ajavat 30 x 60 m:n kentällä ja isot ponit ajavat 40 x 80 m:n kentällä, luokat 2 - 6 40 x 80 m:n kentällä. Ohessa on karttapiirros Wiurilan kartano - Halikon koulukeskus. 
 +
 +Tarkkuuskoe ajetaan viereisellä hiekkapohjaisella kentällä. Tarkkuusrataan saa tutustua lauantaina klo 8.30 alkaen ja myös tauoilla, mutta ei kilpailevien valjakoiden välissä.
 +
 +**Liikennejärjestelyt** \\ 
 +Siirtyminen valjakolla Wiurilan tallilta koulukeskukseen ja päinvastoin pyritään järjestämään mahdollisimman turvallisesti niin, että liikenne pysäytetään Halikon keskustan kirkon kohdalla olevassa risteyksessä ja taas ylitettäessä vanhaa Valtatie 1:stä. Toivomme, että ajatte oheisen karttapiirroksen mukaisen reitin. Liikenteenohjauksen sujuvuuden takaamiseksi olisi mukavaa, jos voitaisiin luotsata näiden kahden paikan ohi aina sopivasti useampi valjakko. Tiedotamme vielä kilpailupaikalla näistä liikennejärjestelyistä. Salon Autoliiton henkilöt tulevat turvaamaan tietänne. 
 +
 +**Kestävyyskoe** \\ 
 +Kestävyyskoe ajetaan Wiurilan kartanon ympäristön hiekkapohjaisilla teillä. Luokissa 1 -3 on kuusi estettä ja luokissa 4-6 on seitsemän estettä. Maastoradan näyttö on perjantaina illalla tarvittaessa ja lauantaina klo 15 ja 17 omilla autoilla. Kokoontuminen Wiurilan tallin edessä.
 +
 +**Lähtöajat** \\ Lähtöaikoja voi tiedustella Helena Heinoselta puhelin  0400 499934, sähköposti heinis@netti.fi. 
 +
 +**Hevosten tarkastus** \\ Hevosten tulotarkastus alkaa lauantaina aamulla klo 8 ja jatkuu koko päivän ajan. Tuo hevosesi tarkastukseen ennen koulukokeen suoritusta. Mikäli kuskilla on useita hevosia, hän esittää kaikki hevoset peräkkäin. Hevoset tulee esitellä suitsilla ja ilman suojia. Eläinlääkärin tarkastus on sunnuntaina ennen  maratonin E-osuuden alkua. 
 +
 +**Valjakkotarkastus** \\ Luokkien 1 ja 2 kilpailijat osallistuvat erillisenä pidettävään valjakkotarkastuskilpailuun hevostarkastuksen jälkeen ennen koulukoetta. Valjakot tarkastetaan ennen koulukokeen starttia. Kilpailussa jaetaan kunniapalkinnot.
 +
 +**Vaunujen mittaus** \\ Verryttelyalueella Halikon koulukeskuksessa on puomein merkitty alue, josta ajetaan läpi. Jokainen valjakko käy mittauspaikalla ennen tarkkuuskoetta.
 +
 +**Palkinnot** \\ 
 +Lauantaina osakokeiden palkinnot jaetaan illanvieton yhteydessä. maratonin ja kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan sunnuntaina välittömästi kilpailun jälkeen Wiurilan kartanon pihassa. Rahapalkinnot saa lunastaa kansliasta.
 +
 +**Majoitus** \\ Hevosten majoitus jaba-karsinoissa maneesissa. (30 €/yö tai 45 € viikonloppu) Asuntoautoille ja -vaunuille on varattu sähköä (sähköpaikka 10 €) ja vettä Wiurilan kartanon alapuolella olevalla ranta-alueella. \\ 
 + Ilmoita mahdolliset peruutukset tai muutokset Helena Heinoselle.
 +
 +**Kilpailukanslia** \\ Kilpailukanslia sijaitsee Halikon koulukeskuksessa asuntovaunussa. Se on avoinna lauantaina klo 8  lähtien. Sunnuntaina kanslia avataan klo 9. Kanslia suljetaan molempina kilpailupäivinä noin tunti kilpailujen päättymisen jälkeen. Kaikki maksut suoritetaan kansliaan käteisellä.
 +
 +
 +**Asiakirjat** \\ 
 +Tarvittavat asiakirjat
 +  * alueluokissa ajurin ja groomin seuran jäsenkortti (tai maksutosite) ja ajurin aluelupa, hevosen/ponin voimassa oleva vuosimaksutosite sekä hevosella/ponilla todistus voimassa olevasta rokotuksesta ja ponin mit-taustodistus
 +  * kansallisissa luokissa ajurin kansallinen kilpailulupa, groomin seuran jäsenkortti (tai maksutosite), hevosen/ponin vuosimaksutosite, rekisterikirja ja hevosella/ponilla todistus voimassa olevasta rokotuksesta ja ponin mittaustodistus.
 +
 +**Ruokailu ja virvokkeet**\\ 
 +Halikon koulukeskuksessa ja Wiurilan ratsatuskentällä toimii buffa, josta  on saatavilla lämmintä syötävää, kahvia ja virvokkeita. Wiurilan tallin keittiöstä on saatavilla perjantaina illalla ja lauantaina aamulla pientä purtavaa omatoimisesti (maksu purkkiin).
 +
 +**Illanvietto** \\ Lauantaina klo 20 alkaen on ratsastuskentän juhlateltassa illanvietto ja päivän osakilpailujen palkintojen jako. Iltapalaan oikeuttavia kortteja voi lunastaa kansliasta (14 €) viimeistään lauantaina klo 15 mennessä.
 +
 +**Toimihenkilöt** \\ 
 +  * Kilpailujen johtaja Olavi Vainikainen 040 5017192
 +  * Stewardi Pirkko Vainikainen
 +  * Päätuomari Kati Honkanen 040 7312034
 +  * Ratamestari Jyrki Jokela 0400 430287
 +  * Kengitysseppä Ville Rounamaa  040 7639896
 +  * Kilpailukanslia Liisa Nietula 040 5617622
 +  * Tulospalvelu Helena Heinonen 0400 499934
 +
 + Halikossa tavataan!
 +
 + WIURILAN HEVOSURHEILIJAT 
 + Salon Ratsastusseuran jaosto
 +
 +
 +
 +
 +
  
2005/wiuhukansallinenajurikirje.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)